Світ змінюється! Навіть фастфуди почали дивувати клієнтів веганськими стравами

Якщо їжа – це частина проблеми, вона напевно мала б бути і частиною вирішення. Таким був принцип веган-варя, січневої кампанії, в якій взяли участь сотні тисяч людей, що вирішили спробувати рослинне меню. Цей крок підштовхнув харчових гігантів вивести на ринок нові продукти. Навіть багато фастфудів почали випускати веганські страви, які за смаковими якостями не тільки не поступаються звичним м’ясним та молочним, але й набагато смачніші та здоровіші, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи газету ЯСНО

У 2020 році веганство било рекорди зростання і продажів по всьому світу. Хоча навіть у 2019 році 23 відсотки всіх новинок серед продуктів харчування в Великобританії були веганськими, а торік рослинний тренд продовжився, набираючи величезну популярність , що викликало невдоволення політиків.

 Продукти тваринного походження почали втрачати популярність. До того ж у 2020 році тваринництво по всьому світу зіштовхнулося з проблемами. Навіть у Китаї свинячий грип привів до відбракування 40 відсотків свиней в країні, що призвело до браку свинини. І поки це відбувалося, ми навіть не усвідомлювали що найгірше ще попереду… • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост