АНОНС. Закарпатці їдять м’ясо нашпиговане антибіотиками

Люди почали замислюватися, чи не стає тваринництва занадто дорогим для нашого суспільства, а ринковий аналітик припустив , що м’ясну промисловість попереду чекає проблемний рік. Це було підкреслено, коли м’ясна промисловість США піддалася критиці за надмірне використання антибіотиків у новому звіті ради із захисту природних ресурсів, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Сільськогосподарських тварин годують антибіотиками все життя. Це означає, що близько 70 відсотків усіх вироблених у світі антибіотиків даються не хворим людям, а здоровим тваринам, щоб вони швидше росли, а також щоб вони могли жити в умовах промислового тваринництва.

Це означає, що бактерії вчаться обходити антибіотики, стають супербактеріями і коли ви захворієте, антибіотики не спрацюють. Колишній президент всесвітньої організації охорони здоров’я доктор Маргарет Чан пояснила, що світ рухається до постантибіотичної ери, коли звичайні інфекції знову почнуть вбивати. Це буде кінцем сучасної медицини, якою ми її знаємо. Ми знаходимося на порозі повернення у світ до антибіотиків, коли фарингіт був смертним вироком. Якщо ми продовжимо і далі вирощувати тварин, як це робиться зараз, ви захворієте чимось, що ліки не зможуть вилікувати • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост