11 Айфон у 2021 році: чи варто замовляти його

Незважаючи на недавній вихід 12 моделі, iPhone 11 В АЛЛО не втрачає своєї популярності. Він лише де в чому поступається флагману 2020 року. В цілому потужність пристрою поступається нинішньому флагману на 17%, але пересічний користувач цього просто не помітить. Тому що параметри 11 моделі залишаться актуальними в найближчі 3-4 роки.

Камера пристрою

Смартфон комплектується:

  • основним модулем на 12 МП;
  • надширококутним сенсором на 12 МП;
  • фронталкою на 12 МП.

Цих показників цілком достатньо для якісної зйомки фото та відео при будь-якому освітленні. Нарешті гаджет отримав повноцінний нічний режим.

Звичайно, вночі пристрій знімає дещо гірше, але це стосується й останніх флагманів, які видають шуми на кадрах. Дуже зручно те, що фронталка може використовувати всі режими основного модуля.

Інші особливості

В комплекті покупки є бездротовий зарядний пристрій, але його потужність складає всього 5 Вт, в той час як смартфон підтримує швидку зарядку на 18 Вт. Тобто власнику доведеться купити інший адаптер або не користуватися швидким режимом.

Автономності 11 моделі також вистачає. Навіть при великому навантаженні заряду вистачить на цілий день.

Окремого пункту заслуговує захист електроніки. В смартфоні використовується стандарт захисту IP68, який дозволяє навіть повне занурення в воду на глибину до 2 метрів на півгодини.

Розробка позаминулого року виглядає пристойно навіть на фоні сучасних флагманів інших виробників. Тому купляти її для власного користування можна не задумуючись.

ЗакарпатПост