На Закарпатті покінчила з собою 13-річна дівчинка. Кажуть, що винен у всьому Інтернет

Про подію повідомив активіст із Виноградова Сергій Волошин.

За його словами, наклала на себе руки школярка 3 березня. Цікаво, що подругою дитини була 16-річна дівчинка Сабіна, яку ґвалтував вітчим і яка пішла з життя восени 2020 року, і її загадкову смерть тоді обговорювала чи не уся країна.

Та найцікавіше, що перед трагедією у соцмережі повідомлення з текстом «Скоро буду»  оприлюднила інша 13-річна подруга загиблої дівчинки з Фанчикова. Ймовірно адресоване воно саме покійній подрузі. На щастя, цю смерть вдалося попередити. Дівчина жива та знаходиться під пильним наглядом батьків.

Сергій каже, що про всі жахіття розповіла саме третя дитина. Як виявилося, загибла перед тим, як піти з життя, у Інтернеті написала Сабіні повідомлення: «Хай земля буде тобі пухом. Скоро зустрінемось».

Тож чоловік звернувся до всіх батьків, аби вони поговорили з ними щодо можливої шкоди від впливу соціальних мереж, адже він з’ясував, що якась людина закликала в Інтернеті на 3 березня робити масовий суїцид. Також він  пообіцяв скинути скрішншоти всіх доказів, які він має, поліції, аби правоохоронці якось відреагували на ситуацію, що склалася.

Цілу статтю читайте незабаром у газеті ПОРАДИ.

ЗакарпатПост