Нові деталі смерті 13-річної закарпатки, що покінчила з собою

У селі Фанчиково Закарпатської області ввечері, 3 березня, вчинила самогубство 13-річна дівчинка. Її повішаною знайшли родичі. 

Про це у соціальних мережах повідомив місцевий активіст Сергій Волошин, пише ТСН.uа

“Це була подруга тієї Сабіни, яку з 12 років ґвалтував її так званий, вітчим. Вона померла минулого року від коронавірусу. У них була ще третя подруга, яка і розповіла про ці всі жахіття. І зараз ця дівчинка опублікувала допис про те, що “вони скоро зустрінуться”. Батьки, будьте уважні до своїх дітей. У мене є інформація про якусь небезпечну гру в “тік-токах”, – пояснив активіст. 

Начальник відділу комунікації поліції Закарпатської області Ганна Дан у коментарі ТСН.uа інформацію про самогубство 13-річної дівчини підтвердила. Утім, вона зазначила, що наразі не може ні підтвердити, ні спростувати інформацію про те, що дитина вчинила самогубство під впливом соцмереж.

“Трагедія сталась ввечері, 3 березня. У нас за цим фактом відкрите кримінальне провадження. Зараз слідчі проводять досудове розслідування із залученням поліцейських-ювеналів. Правоохоронці спілкуються із родиною та найближчим колом оточення дитини. Встановлюються всі обставини. Деталей з етичних міркувань ми не можемо надати, проте поліція розглядає кілька версій самогубства”, – сказала Ганна Дан. 

ЗакарпатПост