Чоловік забирав безпритульних тварин і катував їх

4-місячне кошеня знайшли понівеченим, у нього були вирвані кігті, травмований ніс, він втратив голос, хрипів і кашляв

Чоловік в Енергодарі забирав до себе додому тварин, яких роздавали в соцмережі. Його запідозрили в живодерстві. Пізніше знайшли підтвердження цьому. Про це пише «Медіа Центр».

За тиждень місцеві зоозахисники нарахували 5 випадків, коли один і той же чоловік забирав додому домашніх тварин, яким шукали господаря в соцмережі. Волонтери задалися питанням – «Навіщо чоловікові таку кількість вихованців?». Вони звернулися до нього з проханням показати або повернути хоча б одну тварину, яку він забрав, повідомляє газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Чоловік відповідав по-різному: або тварини тікали, або не приживалися будинку і він їх виносив на вулицю. Захисники забили тривогу і вирушили додому до мешканцяЗапорізької області. У квартиру він нікого не пустив, хоча зустрітися з ним хотіли і правоохоронці. Коли чоловік не міг відповісти на зрозумілі питання і виріс градус розмови, він навіть накинувся на одну з волонтерок.

На наступний день підозрюваного в шкуродерстві «прославили» в соцмережі. Так спливли нові подробиці: фігурнат збирає тварин ще з кінця літа. На нього заявляли в поліцію ще до того, як у справу втрутилися зоозахисники. Чоловік загальними фразами відповідав на питання журналістів про зниклих тварин: «Дали оголошення «Віддам кошеня », я приїхав і взяв, дав грошей, тому воно моє. Я нікому не зобов’язаний звітувати, це моє особисте життя. Я подарунок зробив і не можу йти забирати назад. Це мій особистий простір, моє життя. Я звичайна людина і нікому нічого не винен», – такою була відповідь.

Крапку в цьому питанні поставив сам чоловік, коли погодився обміняти кота на видалення поста про нього в соцмережі. Те, в якому стані зоозахисниця отримала тварину, просто шокувало. 4-місячне кошеня була понівеченим, у нього були вирвані кігті, травмований ніс, він втратив голос, хрипів і кашляв. У тварини було розрізане підборіддя, через що йому потрібна допомога вертерінарів.

Нелюд пояснив травми тварини падінням зі столу і навіть подарував волонтерам мазь для лікування побоїв. Зоозахисниця повезла кошеня в ветлікарню знімати побої і складати відповідну заяву, з якою потім звернуться в поліцію • Більше цікавого читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост