Тварину закрили на 100 хвилин у пральній машині, але вона вижила

Тхір  на ім’я Бандит народився вдруге. Через прикрість він мало не помер у пральній машині.

Живе цей дійсно чотирилапий бандит у Великобританії, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

З невідомих причин він заліз у пральну машину і провів у ній 100 хвилин, поки програма прання  не завершила роботу. Хоча бандит вижив, спочатку ветеринари не давали йому особливих шансів. Його тіло було повне синців, а легені сильно пошкодженими і не повністю функціонували.

У нього було всього шість відсотків шансів на те, що житиме. Історію про Бандита розповіла ВВС.

Після того, як програма миття закінчилася і тхора знайшов власник Джекі Редферн. Він одразу ж  відвіз його до ветеринарної клініки. Лікар повідомив, що тварина у надзвичайно поганому стані.

«Щоб врятувати йому життя, вся команда мала працювати тут миттєво, – зізналася медсестра Мессі. – Добре, що хазяїн не гаяв час, усвідомив ситуацію і не намагався щось робити самостійно, привіз тварину до спеціалістів. Це й допомогли уникнути трагедії. Це зберегло Бандиту життя!»

Приблизно через чотири години перебування в клініці Бандит почав робити перші кроки. Саме тоді ми почали розуміти, що він житиме.

Власник вихованця зізнався, що інший тхір, брат Бандита Майкі, погано переживав відсутність свого друга, з яким вони весь час проводили з маленьких разом.  

«Як тільки Бандит повернувся, він одразу повеселішав. Здавалося, Майкі  хотів подбати про свого брата. Він завжди був поруч з ним», – зізнався Джекі.

Цікаво, що випадок із Бандитом не поодинокий.

Американка Стефані Керролл-Кірхофф з міста Мейплвуд, штат Міннесота (США), випадково закрила свого однорічного кота на призвисько Фелікс у пральній машинці. Про курйозний інцидент повідомила Fox News.

Через годину жінка відкрила дверцята машини і виявила всередині Фелікса. Керролл-Кірхофф із батьком вирушили до ветеринарної клініки. Там стан вихованця оцінили як критичний. Ветеринари підкреслили, що вихованець дивом залишився живим. Для відновлення його помістили в кисневу камеру, використання якої коштує господині тисячу доларів на добу. За підрахунками лікарів, процес одужання триватиме декілька тижнів. Завдяки процедурам Фелікс невдовзі вже почав їсти.

Стефані стверджує, що не помітила, як кіт заліз у пральну машину. Мабуть, на кілька хвилин відвернулася, коли складала речі і не бачила, як він туди заліз.

На жаль, далеко не всі історії закінчуються так  добре. Тому перед тим, як вмикати пральну машину, перевіряйте, чи в ні й нікого немає! • Цілу історію читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост