Чому у нас під час карантину спорт розцінюється, як злочин

Незрозуміло, чому  під час карантину купувати  безневинний одяг, відвідувати басейни чи спортзали, тобто робити щось для того, аби покращувати власний імунітет, забороняють, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Загалом займатися спортом розцінюється, як щось протизаконне. Згадаймо хоча б випадок у Києві, коли чоловік минулої весни чоловік переплив Дніпро, аби потрапити на тренування у Гідропарк, але його показово з кількома поліцейськими машинами заарештували і в одних трусах відвезли до відділку. Тоді його хотіли оштрафувати, та згодом цей сміливець таки виграв суд і правда виявилася на його боці. Тим не менше, щоразу під час карантину людей змушують сидіти вдома, не виходити на свіже повітря, яке корисне для організму. Для чого це? Аби наші земляки ще більше часу проводили в Інтернеті і читали брехливі страшилки? Адже більшість інформації там фейкової, тобто недостовірної… і вона лише підриває психічне здоров’я людей. Про фізичне поговоримо трохи згодом.

Пам’ятаєте, ще на самому початку пандемії, у соціальних мережах активно поширювали відео з Китаю, де чоловік іде вулицею і паде замертво. Усі тоді, побоюючись невідомої хвороби, лякалися і переконували, що він помирає від ковіду. Утім пізніше з’ясувалося, що це – великий обман і людина померла від серцевого нападу. І подібних страшилок у Інтернеті безліч. Взяти хоча б щоденну статистику померлих від коронавірусу. Хіба це позитивна інформація? Та й насправді смертей від ковіду менше, ніж від раку чи серцево-судинних захворювань. Єдине, що ними не можна заразитися. Та й тут спірне питання, бо від того ж коронавірусу найчастіше помирають саме ті, у кого проблеми з серцем і судинами… інші навіть якщо захворіють, то виживають або переносять у такій легкій формі, що навіть не знають про хворобу • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост