За 10 місяців 23-річна Крістіна стала мамою 10 дітей

Крістіна Озтюрк завжди знала, що хоче велику сім’ю. Однак що у неї буде стільки дітей, навіть не підозрювала, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

23-річна Крістіна разом із 56-річним  чоловіком-мільйонером Галіпом Озтюрком живе у Грузії. Туди вона переїхала після знайомства з транспортним магнатом під час відпочинку у Туреччині, звідки він родом. Старша дочка у неї з’явилася на світ ще шість років тому. У дівчинки інший батько і Крістіна виховувала її одна.

Тож згодом, коли подружжя вирішило, що настав час розширити свою сім’ю, родина заплатила дев’яти жінкам-сурогатам по 270 тисяч гривень, щоб вони виносили 10 біологічних дітей.

Розмовляючи з журналом Closer , жінка розповіла: «Мені сподобалася ідея мати багато дітей одного віку, аби вони могли рости разом. Тому ми вирішили скористатися послугами сурогатних мам, адже генетично діти й так наші і ми змогли їх мати багато одразу».

Оскільки одного разу Крістіна вже народжувала, за її словами, вона не відчуває, що щось пропустила через те, що інших 10 дітей виношувала не вона, і стверджує, що вони з Галіпом повністю з головою «поринали у кожну вагітність».

Більше того, Крістіна вважає, що не виношувати дітей означало, що вона була здоровою і готовою піклуватися про них, коли вони почали з’являтися в будинку  з березня 2020 року.

Хоча пара не була знайомою з жінками-сурогатами, Крістіна каже, що найбільшою проблемою було не знати, що вони їдять – і тому вона придумала план дієти, щоб немовлята отримували правильні поживні речовини.

«Одна з сурогатів не хотіла нам віддавати дитину. Напевно, для неї це було емоційно складно, але дитина була моєю, а не її. На щастя, вона не мала законного права на малюка і зараз він щасливо живе вдома з нами», – зізнається Крістіна.

Всього за 10 місяців у неї з’явилося на світ 10 дітей. Щоб впоратися з доглядом, родина найняла 11 нянь, які «працюють цілодобово», щоб допомогти молодій жінці.

Подружжя зізнається, що вони обговорювали навіть варіант того, аби мати 105 дітей.

«Я не знаю, скільки їх врешті-решт буде, але ми, звичайно, не плануємо зупинятися на 10», – радіє вона • Більше життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост