Гороскоп від закарпатської ворожілі Цилі. 26 квітня – 2 травня 2021 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

ОВЕН

Овнам доля може підкинути вам несподіваний сюрприз – людина, яку ви вважали лише хорошим другом, відкриється з романтичною боку і викличе особливо трепетні почуття. В сім’ї назріє кілька конфліктів на побутовому ґрунті. Задумайтеся, чи не занадто часто ви манкируете своїми обов’язками по будинку. Що стосується здоров’я, то варто звернути увагу на нирки. Любов до солоного може призвести до затримки зайвої рідини в організмі.

ТЕЛЕЦЬ

Телець буде відчувати себе переможцем – одного його погляду буде достатньо, щоб вподобана особа стала жертвою його чар. Однак сімейним особистостям стоїть на вечірках вести себе обережно, або на вашу голову впаде ревнощі другої половинки. Сфера здоров’я Тельців не потурбує, але для підтримання душевної рівноваги і тонусу шкіри зірки радять провести курс ванн з маслами кедра або сосни.

БЛИЗНЮКИ

Одиноким Близнюкам не варто поновлювати стосунки з колишнім партнером — таке починання обов’язково закінчиться ще більшим розчаруванням. У сім’ї настане період повного взаєморозуміння, але тільки якщо ви допоможете батькам в побутових питаннях. Зараз корисно витрачати гроші виключно на корисні потреби — наприклад, на абонемент у басейн або тренажерний зал. Основний ризик для здоров’я представляють побутові травми, особливо остерігайтеся гострих предметів.

РАК

Ракам-одинакам потрібно менше замикатися у своєму внутрішньому світі, — так ви ризикуєте пройти повз почуття. Представники цього знаку, що перебувають у парі, будуть відчувати себе цілком комфортно, а їхня друга половинка візьме на себе більшу частину домашніх турбот, перетворивши життя Раків у другий медовий місяць. Оекомендується більше бувати на свіжому повітрі і приділити увагу кардіонавантаженням, так що саме час привести в порядок велосипед і відправитися в шлях по доріжках найближчого парку.

ЛЕВ

Леви-одинаки не повинні упустити шанс, який дається чи не раз в житті. Ви можете зустріти людину, шлюб з якою принесе величезне щастя і гармонію. У питаннях здоров’я, цим природним м’ясоїдам варто трохи збільшити частку свіжих овочів і молочної продукції в раціоні, щоб налагодити роботу травної системи.

ДІВА

Тиждень буже дуже гарний для тих Дів, які хочуть змінити місце роботи – хороші вакансії будуть сипатися як з рогу достатку. У вихідні дні постарайтеся хоч іноді відволікатися від смартфона – ваша переписка з друзями вже давно викликає ревниві підозри з боку другої половинки. Зірки рекомендують Дівам приділити увагу стану нервової системи – життя в постійному дедлайн може призвести до стресів і неврозів. Не забувайте про необхідність добре висипатися і гуляти на свіжому повітрі.

ТЕРЕЗИ

У Терезів можливі конфлікти на ґрунті виховання дітей. Обговоріть зі своєю другою половинкою підходи до покарань і тримайтеся однієї тактики, щоб не провокувати сварок. Самотні Терези цього тижня не знайдуть собі гідну пару, обмежившись короткостроковій інтрижкою. До речі, вам може захотітися різко змінити імідж. Не опирайтеся поривів – оновлений образ зробить вас ще більш привабливими.

СКОРПІОН

Скорпіонам у питаннях любові варто проявляти більше ініціативи. Симпатична вам особа вже втомилася чекати, коли ви проявите активність не тільки на словах, але й на ділі. З грошима на цьому тижні  буде досить туго, але потрібно лише почекати до другої половини – можливо, вам повернуть старий борг, на який ви давно махнули рукою. Незважаючи на те, що дні стають сонячніше, не нехтуйте теплим одягом і як тільки випаде така можливість, відправляйтеся у подорож на природу.

СТРІЛЕЦЬ

На Стрільців чекає непростий тиждень. Особливої уваги потребують діти, у яких може різко знизитися успішність у навчанні. Стрільці-одинаки віддадуть перевагу чекати ініціативи з боку протилежної статі, але така тактика не принесе плодів. Зараз вам не варто давати грошей у борг — швидше за все, вам не повернуть. Крім того, Стрільцям самим знадобляться фінанси для великої покупки. Також не треба нехтувати ременем безпеки, перебуваючи за кермом.

КОЗЕРІГ

У взаєминах з коханою людиною можуть виникнути невеликі розбіжності. Швидше за все, йому давно хочеться перекласти роман на новий рівень. Якщо ви не проти провести з цією людиною залишок днів, саме час задуматися про весільні урочистості . Доля надасть таким парам підтримку і забезпечить щасливе життя. Крім того, не варто нехтувати можливістю провести курс масажу, щоб уникнути проблем зі спиною.

ВОДОЛІЙ

Сімейні представники даного знаку повинні пам’ятати про необхідність хоча б іноді жертвувати своїми інтересами заради бажань партнера. Дозвольте йому вибрати фільм для походу в кіно або колір нових шпалер, прислухайтеся до його порад оновлення гардеробу. Від вас не стане, а от стосунки стануть міцнішими. Тиждень характеризується підвищеною небезпекою травм, пов’язаних з екстремальним спортом, так що не забувайте про захисну екіпіровку.

РИБИ У питаннях любові Рибам буде гріх скаржитися – гармонія остаточно запанує у ваших відносинах з партнером. Самотні представники цього знаку можуть спробувати піти на «штурм» об’єкта симпатій – зірки обіцяють їм перемогу і яскравий роман. Сфера здоров’я, швидше за все, не потурбує Риб, однак небесні світила не рекомендують їм захоплюватися міцним алкоголем • Цілий гороскоп читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост