54-річний чоловік за сім місяців після зміни раціону втратив п’ятдесят кілограмів і зцілив усі хвороби

Всього за сім місяців Едвард МакГічі вилікував діабет 2-го типу і втратив п’ятдесят кілограмів.  

Директору компанії з Глазго був поставлений діагноз в січні минулого року, але він думає, що хворів уже багато років, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Звичайна перевірка здоров’я показала, що він його вага – 130 кілограмів, що у нього «зашкалює» кров’яний тиск і високий рівень цукру в крові.

Чоловік надіслав  професору Ліну електронного листа з проханням взяти участь у випробуванні, побачивши його в новинах. За його словами,  дієта була найпростішим, що він коли-небудь робив.

54-річний Едвард розповів: «Коли я почав, був у критичному стані. У мене стався масивний серцевий напад, я страждав від ожиріння і мені було важко пересуватися. Я був у небезпечній зоні, і це була вся мотивація, в якій мав потребу».

Чоловік був настільки відданий справі, що навіть відправившись у відпустку, взяв з собою блендер.

Едвард зізнався: «Через кілька місяців мені сказали, що я збільшив тривалість життя на десять років. Знати, що я вніс такі величезні зміни в своє здоров’я, було неймовірно. Це змінило життя у всіх сенсах».

Едвард став новою людиною.

«Я став здоровішим, міцнішим, ходжу в спортзал, у мене більше енергії, я перестав хропіти – що порадувало дружину – і всі проблеми, пов’язані зі здоров’ям і вагою, зникли. Я так багато дізнався про їжу, що більше ніколи не буду їсти те, що їв раніше, – радіє він. –  Випробування повністю змінило моє життя»

Роки подорожей по роботі і відсутність часу для вправ привели до того, що вага Едді Моррісона все збільшувався і збільшувалася.

У віці 55 років плановий медичний огляд на роботі показав, що він страждає на діабет 2 типу, і почав приймати ліки.

Після п’яти років вживання таблеток йому стало гірше. Хоча його стан не був критичним, чоловік бачив своє майбутнє лише з  серйозними проблемами зі здоров’ям. Коли терапевт розповів про дослідження, він зрозумів, що це занадто гарна можливість, щоб упустити її  • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост