Кого закарпатці шукають на сайтах знайомств: потрібна дівчина для походів на рибалку

Зареєструватись на сайті знайомств спонукав азарт. Подруга моєї мами у 54 роки знайшла собі там чоловіка і виїхала жити до США. У той же час моя знайома розлучилася, бо її чоловік на подібному сервісі знайшов собі коханку і вона про це дізналася. Отже, вирішила шукати удачу і я. Але у якості журналістського експерименту. Цікаво ж, що роблять українці на сайтах знайомств, кого шукають, для чого? Саме про це і розповість вам сьогодні газета «ЯСНО».

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Що цікавого вдалося побачити і  прочитати за тиждень, проведений на цьому сайті?

Здивувало, що хлопці часто шукають набагато старших за себе жінок. Наприклад, 24 річний хлопець шукає жінку для кохання…. вік – 40-45 років. Що його може дійсно захопити в людині. що годиться йому в матері? Очевидно, гроші. А ще чоловіки пишуть, що дівчата за гроші готові хоч кому віддатись! Молоді хлопці  їх переплюнули! – пише газета ЯСНО.

Або один фетишист написав мені, що обожнює лизати гарне взуття. Що ж… кожному своє, моє лизати не потрібно.  Інший БДСМ-щик шукає собі пані для того, аби вона його скувала кайданками і добряче відшльопала. Спілкується російською і в кожному листі пише замість імені «Госпожа».  Цікаво, так він імена всіх, із ким спілкується. точно не сплутає! Інший, пасивний гей у всіх форумах недоречно розповідає про себе і наголошує, що йому терміново потрібен партнер, якому він готовий зірки з неба зняти.

Ще один у анкеті вказав, що шукає дівчину до 50 років для походів на рибалку…. Цікаво, а де він 50-річну дівчину знайде… і невже жінка йому потрібна лише для того, щоб ловити рибу? А може краще, аби її потім чистити?

Ще цікаво, що я не вказала в анкеті соціальну орієнтацію і її почали переглядати жінки. Вони у плані спілкування досить невпевнені в собі. Написала лише одна з Рівного. Вона перепитала, чи я справді люблю дівчат і чи готова я переїхати жити в її місто. Та почувши негативну відповідь, зникла. Однак лес бійки мене зацікавили і я знайшла багато анкет практично з кожного обласного центру України, навіть із малих містечок. Більш розкутими в цьому плані є росіянки. Одна москвичка розповіла цілу історію свого життя і те, що вона почала захоплюватись дівчатами після того, як її зґвалтували троє якихось п’яних, яких так ніколи й не знайшли й не покарали, тож вона дала собі слово більше з чоловіками ніколи не мати нічого спільного. Ще одна 36-річна жінка з Білорусі зазначила, що з дитинства їй подобалися лише представниці власної статі, тож вона шукає ту єдину, з якою проживе разом до кінця своїх днів.

Що ж, експеримент вийшов досить яскравим і цікавим. Новий досвід спілкування я отримала, про життя людей на цьому сайті дізналася, із читачами інформацією поділилася. Значить, свою анкету вже можна і видалити!

Знайомтесь і кохайтесь у релі! Вилізайте з телефонів. Довкола життя набагато цікавіше! • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост