Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №29

Чому в закарпатських містах дерева масово ідуть під сокиру

Легоцького, Заньковецької, Підзамковий парк… Список локацій, де останнім часом в Ужгороді повирізали дерева можна продовжувати дуже довго.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Найбільшого резонансу набула вирізка у районі Галагов та в Підзамковому парку.

Люди масово скаржаться у Інтернеті на незручності через відсутність тіні, адже під деревами можна було заховатися від променів сонця. Більше – у газеті ЯСНО.

Крім фруктів у морозиві шкідливе все

Солодка небезпека: у чому  шкода морозива у спеку

Ще половина літа попереду, і у спекотні дні зазвичай хочеться холодного. І наш наступний матеріал про… морозиво.

Ми з’ясували: їсти у спеку жирне морозиво категорично не можна. Бо це – калорійна бомба, яка принесе лише миттєве охолодження вашого організму. Крім зайвих кіло, морозивом, виявляється, можна навіть отруїтися. Якщо воно розтануло, а потім знову заморожується, то в ньому дуже стрімко розмножуються мікроорганізми. Про це і більше у газеті ЯСНО.

Як жінка розбагатіла та зцілилася завдяки роботі на землі

Деколи опиняючись у нових обставинах людина починає робити неймовірні речі, про які раніше навіть не підозрювала. А якщо це ще й удається, то про це хочеться кричати на весь світ. Своєю дивовижною історією з газетою ЯСНО поділилася закарпатка Тамара Ковач. Секрет її успіху вражає!  Тож жінка щедро ділиться своїми секретами. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Інтернет украв у мене чоловіка

Не секрет, що з появою Інтернету велика частина родин почала тріщати по швах. 40 відсотків усіх одружених пар у світі розлучилися, дякуючи  соціальним мережам та сайтам знайомств, оскільки партнери заводили віртуальні романи та інтрижки на стороні Більше того, за останніми дослідженнями американських соціологів, через зависання у Інтернеті більшість молодих родин не живуть разом більше 14 тижнів. Найцікавіші деталі – у газеті ЯСНО.

Що робити, аби шкіра була, як у дитини

Чим чистішою є людина зсередини, там чистішою є шкіра

Більшість хворою українців через неправильне харчування. Про говорять навіть лікарі. Смажене, копчене, гостре. солодощі підривають імунну систему і стають причинами багатьох захворювань. Більше того, наші земляки останніми роками очолюють європейський антирейтинг за смертністю через неправильне харчування. Кожна четверта зупинка серця стається через їжу. Щоп’ята дитина в Україні потерпає від ожиріння і щодругий дорослий має надлишкову вагу. Мільйон діабетиків і ще бозна-скільки недообстежених. Рівень смертності в Україні через неправильне харчування становить 38,2 % – це найвищий показник у східній Європі. Дієтологи радять до кожного прийому їжі включати одну порцію овочів і зовсім виключити споживання цукру. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Жінка стверджує, що її двоє дітей – близнюки,  хоча вони народилися з різницею у два роки

Це не містика і не фантастика, насправді малюки є двійнею

Чотирирічна Джорджі та дворічна  Вінні були зачаті за допомогою ЕКО з однієї  партії ембріонів від своїх батьків – Рейчел та Мак Маккарті. Більше – у газеті ЯСНО.

Жінка не купує дітям іграшок і робить з картону міні-копії предметів побуду. Малюки у захваті

Знайдена заміна дорогим іграшкам.

Сідні, мати двох дітей, яка поєднала творчість та стійкість, щоб проводити час зі своїми дітьми. Таким чином, вона створила картонні предмети, ставши натхненням для багатьох матерів та батьків по всьому світу. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Священник зцілився від коронавірусу, але на легенях рубці утворили хрест

Капелан Василь Довганюк з Коломиї, що на Прикарпатті, відомий не лише своїм подвижництвом у зоні АТО, а й унікальною колекцією натільних хрестиків. Він зібрав понад тисячу розп’ять. Та нещодавно його підкосив коронавірус. Мав ураження 82 % легень! Лікарі боялися найгіршого, однак хворий дивом зцілився. Про те, що був на вістрі смерті, нагадує лише… рубець на легенях у вигляді хрестика. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Малюк ледь не втратив зір через гру з іграшками для ванни

Мама трьох дітей дуже ретельно підбирала іграшки для своїх дітей, завжди мила їх, щоб на них не було бактерій, якщо малюк засуне їх у рот, але все одно через іграшку для ванни мала проблеми зі здоров’ям маленького сина. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Із кишківника зробили сечовий міхур. Українські медики провели унікальну операцію

У Львові в міській лікарні швидкої медичної допомоги 48-річному чоловіку провели складну операцію, сформувавши із кишківника сечовий міхур. Як повідомили у Львівській міській раді, до медиків звернувся 48-річний чоловік з Волині. Він скаржився на біль внизу живота, проблеми із сечовипусканням та наявність крові в сечі. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Не гірше женьшеню: реп’ях – не бур’ян на грядці, а справжній домашній цілитель

За складом корисних компонентів і широті дії реп’ях – справжній природній скарб. То того ж, знайти його можна завжди всюди й безкоштовно, а також за нього не треба викладати величезні кошти, як за аптечні препарати. Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

Вікуся спала на землі, а охороняв її і зігрівав вночі собака: подробиці зникнення 2-річної дитини

«Вікуся пропала…» — з тривогою зателефонував брат дівчинки до старости Буряківки Товстенської громади. Підняли на ноги все село, приїхала поліція, рятувальники.

Пригода сталася 27 червня, пише газета  Нова Тернопільська газета. 2-річна Вікторія Попадин вийшла сама з подвір’я близько 20-ої години і пропала. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

Поки мати кричала від горя через загибель 11-річного  сина, батько публікував у Інтернеті фото своїх легких забоїв

Батько, який нетверезим посадив сина за кермо, своєї вини не визнає.

У селі Рясна-Руська, що під Львовом,1 липня, близько півночі, сталась ДТП, у якій загинув 11-річний хлопчик. Як з’ясувалось, нетверезий батько пустив за кермо свого сина, а той не впорався з керуванням. Відомо, що покійного звали Денис. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Кому у ВР жити важко: скільки грошей ми витрачаємо на народних депутатів

Поговорити ні про що, або про щось дуже важливе, вислухати чужі думки і поділитися своїми, разом когось підтримати чи порізно осудити – все це відтепер можна на сторінках газети ЯСНО в рубриці «Жіноча логіка». Думки чоловіків не заборонені.

Нещодавно зустріла колишню колегу. Розговорилися, звісно, про справи свої нужденні. Колега бідкалася, що ніяк не може отримати компенсацію за невикористану відпустку. Мовляв, все законно, але в бухгалтерії щось «мутять». Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Вагітна свиня Матильда втекла з ферми, щоб врятувати від смерті поросят

В Англії вагітна свиня втекла з ферми і народила 10 поросят в лісі. Про це пише місцеве видання metro.co.uk. Свиню і новонароджених поросят виявила мешканка Англії Анна Астон. Подія сталася в місті Оллертон (графство Ноттінгемшир). Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Френкі воскрес! Воістину воскрес! Після кремації 16-річний кіт повернувся додому

В англійському місті Уоррінгтон, графство Чешир, кіт повернувся додому після того, як його кремували господарі. Про це повідомляє BBC News. 16-річний кіт Френкі зник 19 травня. Тварина покинуло будинок в Ворінгтоні і пішла кудись в невідомому напрямку. Пошуки не дали результату. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Трирічний пес урятував жінку від самогубства. Вона не хотіла говорити з людьми, а як побачила собаку — усміхнулася

Трирічний пес Діґбі, який урятував жінку від самогубства

В англійському місті Девон трирічний австралійський лабрадудль із кличкою Діґбі врятував від самогубства жінку. Собака працює в місцевій пожежно-рятувальній службі й допомагає її працівникам боротися зі стресом. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Після смерті господаря на даху порожньої хати оселився лелека Майже містична історія. Кілька днів тому відійшов у вічність батько дев’яти дітей, колишній комбайнер, чоловік ще не старий, не встиг навіть добути до пенсії. Дуже багато людей прийшли провести пана Миколу в останню дорогу. А коли засмучена рідня по­вернулася із цвинтаря додому, на даху побачила самотнього зажуреного лелеку — він стояв на одній нозі, сховавши голову під крило. Прилітав сюди і наступного дня, і всі подальші, уже дев’ятий ранок поспіль приземляється на хаті покійного ґазди. Якраз дев’ять днів минає, як нема на цьому обійсті пана Миколи. Про це і більше – у газеті ЯСНО • Більше цікавого – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост