Закарпатець жорстоко порізав дівчину, зачинив у квартирі й залишив помирати

У вівторок, 26 липня, мукачівські медики повідомили поліцейських, що до них із важкими ножовими пораненнями доставили молоду дівчину. Про це пише Відділ комунікації поліції Закарпаття.

У дівчини діагностували численні ножові порізи всього тіла, одне з яких – проникаюче поранення в живіт. Як розповіла вона сама, зробив це її знайомий, місцевий мешканець. Хлопця розлютило, що кохана не відповіла йому взаємністю, тому він накинувся на неї з ножем. Після чого забрав мобільний телефон пораненої, зачинив її квартирі і втік.

Тільки через пів доби дівчина змогла зв’язатися з друзями й попросити допомоги. За цей час її кривдник встиг виїхати за межі Закарпаття, однак оперативники, зорієнтувавши своїх колег із сусідніх областей, затримали його на залізничному вокзалі у Львові. Він саме намагався сісти на потяг в Одесу.

Зараз підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, проти нього відкриті кримінальні провадження за умисні тілесні ушкодження, залишення в небезпеці та крадіжку. Санкції статей передбачають до 8 років ув’язнення.

Дівчину прооперували, вона знаходиться в реанімації.

ЗакарпатПост