АНОНС. Найщасливіша жінка світу провела в лікарні 864 дні і перенесла 100 операцій

Вона пережила таке, що б зламало більшість сильних чоловіків

Чи знаєте ви, хто є найщасливішою жінкою світу? А чому вона себе такою вважає? Чи дійсно її життя було таким безхмарним і радісним?

Не повірите, але цей титул завоювала людина, яка має зовсім не модельну зовнішність і не мільярди на рахунку і не натовп прихильників у соцмережах, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Навпаки… вона провела в лікарні 864 дні і перенесла 100 операцій, їй ампутували пальці рук, і вона повинна була по-новому вчиться ходити, її обличчя повністю і на все життя спотворила трагедія,  яку їй довелось пережити. Але все це не зламало її. А навпаки – загартувало і зробило успішною та відомою в усьому світі.

Сьогодні газета «Ясно» розповість вам про народжену з попелу австралійку, спортсменку, мотиваційного оратора та автора багатьох книг із саморозвитку Турії Пітт.

Спалена краса

Вона вчилася на інженера і працювала моделлю, була володаркою титулу «Міс Австралії». У неї був коханий хлопець і все, що потрібно для того, аби в цьому житті відчуватися комфортно… але в один момент усе змінилося.

Для того, аби підтримувати тіло у тонусі, дівчина постійно займалася бігом. Їй подобалася легка атлетика, вона дуже мріяла взяти участь у марафоні з багатокілометрового забігу. Це було у 2009 році.

Доля ніби навмисне не дозволяла їй цього зробити. Ніби застерігала від нещастя.

Спочатку організатори відмовили Турії в участі, бо вона не внесла вступний внесок. Але одного разу їй зателефонували і запросили на змагання. На забігу не вистачало легкоатлетів.

«Це мій шанс!» – раділа Турія і переконувала себе, що прибіжить першою.

Вона рахувала дні до початку марафону, але під час забігу трапилася велика трагедія – виникла масштабна степова пожежа і дівчина та ще троє бігунів опинилися у пастці.

Марафонці вибігли, але після отриманих опіків їхнє життя висіло на волоску. Найбільше постраждала Турія. У неї згоріло майже 70% шкіри. А ще вона позбулася п’яти пальців і носа.

Вона перестала бути схожою на людину… це був шматок чорного м’яса. Але вона боролася за життя, хапалася за кожен ковток повітря і знову ж таки вірила, що одужає • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост