Малюк ледь не втратив зір через гру з іграшками для ванни

Мама трьох дітей дуже ретельно підбирала іграшки для своїх дітей, завжди мила їх, щоб на них не було бактерій, якщо малюк засуне їх у рот, але все одно через іграшку для ванни мала проблеми зі здоров’ям маленького сина, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

«Я витискала воду з іграшок  після кожної ванни, очищала їх розчином відбілювача і регулярно виставляла їх на світло, щоб шукати цвіль», – розповіла вона.

Утім коли жінка купала свого сина, у око малюка щось потрапило. Спочатку вона не панікувала навіть незважаючи на те, що очі сина почервоніли.

 «Я подумала, що це просто роздратування через воду тому не надалв цьому великого значення», – продовжила вона.

До вечора очі хлопчика стали ще більш червоним, і тому його батько терміново відправив його до лікарні.

«Лікар подивився,закрапав малому очі, – стверджує мати. –  Через кілька годин очі почервоніли ще більше і нас перевели до реанімації. Інший медик виписав рецепт на антибіотики і відправив нас додому».

О 6 ранку очі хлопчика ще й розпухли,  він навіть не міг закрити повіки. Налякані батьки знову повезли сина в лікарню.

Мати побоювалася, що дитина втратить зір, адже очі були настільки опухлими, що райдужна оболонка була прихована.

«У сина була лихоманка, у нього сильно підвищилась температура, – наголошує мати. – Коли ми повернулися до відділення невідкладної допомоги, йому зробили комп’ютерну томографію, щоб переконатися, що його сітківка не пошкоджена. Опухлість поширилася на все обличчя і обидва ока. Лікарі попередили мене, що він може втратити зір, але, врешті-решт, слава Богу, його стан почав покращуватися. Зараз із ним усе гаразд». Жінка закликає батьків не повторювати свою помилку, не купувати дешеві неякісні іграшки, не мити їх постійно, адже це не допомагає, навпаки може нашкодити, а найкраще – не давати малюкові у воду іграшки взагалі • Більше унікальних життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост