Жінка стверджує, що її двоє дітей – близнюки, хоча вони народилися з різницею у два роки

Це не містика і не фантастика, насправді малюки є двійнею

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Чотирирічна Джорджі та дворічна  Вінні були зачаті за допомогою ЕКО з однієї  партії ембріонів від своїх батьків – Рейчел та Мак Маккарті, пише газета ЯСНО.

Технічно вони є неідентичними близнюками, незважаючи на дворічний розрив у віці.

Після того, як Маку зробили вазектомію (операцію, яка робить чоловіків нездатними мати потомство) роками раніше, найкращим шансом для подружжя було завагітніти за допомогою ЕКО.

Але оскільки у нього є двоє доньок від попереднього шлюбу, у Англії, де живе родина, їм відмовили, тож  довелося їхати за кордон. Пара накопила грошей і вирішила здійснити мрію.

Рейчел відчайдушно хотілося дітей. Її не зупиняло ніщо.

Курс лікування у Іспанії триває місяць, утім дві спроби ЕКО результату не дали ніякого.

Лише з третього разу, через 18 місяців, жінка завагітніла.

Пара заплатила 10 000 фунтів стерлінгів (378 тисяч гривень) за лікування.

Медикам вдалося створити чотири ембріони.

Вони вирішили пересадити Рейчал  два зародки, а два інших заморозити на потім.

Та за словами жінки, хоч обидва і прижилися, але на УЗД-скануванні у 12 тижнів вагітності виявилося, що один із них загинув.

«Це було важко усвідомлювати, я хотіла бути щасливою і була схвильована тим, що одна дитина вижила, але в той же час мені було дуже сумно, що інша – ні, – я відчувала провину і щастя одночасно», – зізналася вона.

Згодом пара вирішила використати і інші два ембріони, але історія знову повторилася і вижила знову лише одна дитина.

Тож син Вінні народився через два роки після доньки Джорджі.

Із того часу, як народився хлопчик, вони з дівчинкою просто нерозлучні.  Рейчел каже, що ледве помічає різницю у віці між ними. Вона також переконує, що діти інтуїтивно відчувають один одного і вгадують бажання. «Два роки – це суттєва різниця, коли вони ще малі, але згодом вікова межа зітреться, – розповідає Рейчел. – Та все одно, коли я кажу, що мої діти – двійнята, люди не можуть у це повірити!» • Більше унікальних життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост