Відомий екзорцист шокував розповіддю про одержиму жінку з «суперсилою та руками, як бетон»

Відомий панотець-екзорцист Карлос Мартінс, який раніше шокував історією, як демон проламав йому череп під час жорсткого екзорцизму, розповів про ще один жахливий досвід.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

У подкасті Pints with Aquinas він пояснив, що вигнання нечистої сили з людини, «одержимої демоном», часто може тривати до року, повідомляє ТСН.

Одного разу на його колегу напала «одержима» жінка з «суперсилою», чиї руки «стали як бетон».

«Я був там, де мого друга взяла на руки мініатюрна жінка і тримала на висоті 60 см над землею. Його ноги звисали, і я вхопив її за руку, і це все одно, що схопити цементну колону. Ця жінка вагою 47 кг підняла цього дуже великого чоловіка, і коли я промовив молитву вона відпустила його, і на цей момент він уже почервонів. Я ніколи не бачив, щоб його піднімали… Я чув, як люди в кімнаті якось задихалися. Я потягнувся за мощами святого, щоб прикластися і тут я чую ядуху і дивлюся на них і потім дивлюся на неї і потім бачу цю руку і потім дивлюся на нього і на той час він уже червоніє. Він перебував у повітрі досить довго», – розповів чоловік із Детройта, штат Мічиган, США.

Він також розповів, що іноді одержимої людини навіть немає поряд, коли відбуваються напади.

«Я пам’ятаю, як одного вечора я виступав з промовою в парафії… І коли я їхав туди, в моїй машині ввімкнулося радіо, і воно ставало безбожно голосніше, ніж було на шкалі. Я не міг вимкнути його, і я нічого не міг зробити з цим радіо, щоб воно вимкнулося. Потім запітніло лобове скло – це був теплий літній день, тож не було жодних причин для цього, але це сталося», – пригадав він.

Скло настільки запітніло, що Карлос Мартінс взагалі не міг бачити, куди він їде. «Тому я опустив вікно і висунув голову – якраз вчасно, щоб не вдаритися об огородження», – додав священник.

Панотець сказав, що є багато випадків, коли істоти з пекла намагалися атакувати екзорцистів, і що одержимість демонами виникає напрочуд легко.

Він згадав найвідоміший випадок в історії, реальний випадок, що надихнув на створення роману «Екзорцист», коли хлопчик був одержимий демоном після того, як його няня принесла до його будинку дошку для спіритичних сеансів.

ЗакарпатПост