На Закарпатті чоловік заманював дівчаток в іномарку: що пропонував та як виглядав

У місті Виноградів Берегівського району Закарпатської області чоловік вийшов з автомобіля Opel із затемненими вікнами, запропонував двом дівчаткам морозиво та кликав у машину. 

Чоловік стверджував, що просто так пропонував дітям солодке, поділилася мати дівчаток Діана Мокар у Facebook. Пізніше журналістам вона розповіла, як виглядав можливий зловмисник, пише УНІАН.

За її словами, інцидент стався на вул. Першотравневій біля кладовища. Мати дітей стверджувала, що повідомила про інцидент у поліцію, правоохоронці мали приїхати на місце події, розпитати про машину та про чоловіка, але не прибули.

Жінка стверджувала, що якщо поліцейські не почнуть працювати, то вона напише скаргу.

Мати дівчаток додала, що не бачила номер авто, і не зрозуміла, хто у ньому знаходився.СкріншотСкріншот

Чоловік намагався заманити дівчаток в іномарку дорогим морозивом, розповіла Мокар ТСН.uа. Також вона описала чоловіка: це нібито був високий блондин, якому на вигляд понад 30 років.

“Я була без телефону, тому що ми гуляли з собакою. Дочки йшли попереду, я – позаду. Чоловік вийшов з машини, підійшов до багажника, дістав звідти якесь морозиво і простягнув дітям зі словами: “Дядя хороший, не бійтеся мене, я дам вам дороге морозиво”, – поділилася Мокар.

Нагадаємо, в Україні передбачена кримінальна відповідальність за викрадення малолітніх. За викрадення дитини в Україні загрожує обмеження волі на термін до п’яти років чи ув’язнення на такий же період.

ЗакарпатПост