Обличчя вчительки повністю згоріло, коли вона задрімала біля багаття

 29-річна вчителька початкових класів поїхала на відпочинок, але навіть не підозрювала, чим він закінчиться.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Порив вітру жбурнув її шезлонг головою в багаття, коли вона дрімала у своєму похідному кріслі. Чоловік, який заснув в її одязі, прокинувся від дивного звуку. Жінка лежала  головою в вогні, без свідомості і не рухалася. Він витягнув дружину з багаття і облив обгоріле обличчя водою, щоб охолодити його. Після цього пара негайно поїхала додому, звідки викликала швидку. Нещасну обгорілу вчительку одразу доправили до опікового центру. Їй поставили діагноз: опіки 3 і 4 ступеня, пише газета ЯСНО.

Жінку негайно ввели у штучну кому  на вісім днів, а потім перевели в опікове відділення, щоб почати лікування. В результаті небезпечних для життя опіків у неї залишилися травми, що покривають все обличчя, груди і ліве зап’ястя.

Халі Теннант з Австралії розповіла, що після виходу з коми в лікарні їй сказали, що вона «схожа на зомбі».

 «Я не пам’ятаю болю, лише як просив Метью любити мене незважаючи ні на що. Найважчим було втратити своє обличчя, – пригадала вона. –  Я не марнославна людина, але обличчя і його характеристики важливі для того, щоб впізнати себе. Важко змиритися з тим, що більше не знаєш, хто ти».

Халі ще належить пройти довгий шлях до одужання після того, як вона вже провела більше двох з половиною місяців у лікарні і перенесла шість операцій.

Операції включали видалення ушкодженої шкіри і пересадку для відновлення її обличчя, шиї, повік і рота.

 «Мене виписали з лікарні на півтора тижні, і мене довелося повторно госпіталізувати, бо мої повіки не змикалися, – стверджує вчителька. –  Як тільки це виправили, хірурги знову подивилися на мене – коли ми готувалися до виписки – і закликали прооперувати мій рот. Він так сильно стиснувся, що не міг відкритися досить, щоб з’їсти що-небудь».

Незважаючи на жахливі випробування, Халі вдячна за підтримку, яку вона отримала від друзів, сім’ї і свого чоловіка Метью.  «Я не можу працювати, наразі не вмію водити машину, але оптимістично налаштована на життя, – ділиться думками жінка. –  Після нещасного випадку я вирішила звернутися за допомогою і почати працювати над своїми проблемами, замість того, щоб ігнорувати їх. Я жива і отримала від долі другий шанс стати кращою і добрішою» • Більше унікальних життєвих історій у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост