Гороскоп на тиждень. 23 – 29 серпня 2021 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

ОВЕН

Напружений тиждень, що змусить вас багато думати і говорити про гроші. Але головне занепокоєння буде пов’язане не з вашими особистими доходами, а розподілом сімейного бюджету, оплатою боргів або вирішенням питань, пов’язаних зі спадщиною, страховками, податками і подібними справами. Друга половина тижня несприятлива для прийняття важливих рішень, що стосуються роботи і фінансів.

ТЕЛЕЦЬ

Сприятливий для вас період, коли ризик захворіти істотно знижений. Проблеми зі здоров’ям у цей час виникають в основному через надмірність у їжі і питті, через непомірні фізичні і розумових навантаження. З органів найбільш вразлива печінка, до травм більше схильна область стегон і колін. Є небезпека отруєння, появи алергії на ліки. У другій половині тижня можлива сварка з коханою людиною.

БЛИЗНЮКИ

Цього тижня ви маєте можливість досягти успіху у професії, завоювати авторитет, повагу і репутацію. Зараз ви можете заявити про себе. Це гарний час для всіх справ, пов’язаних із соціальним реалізацією. Ви можете розраховувати на заступництво вищих, однак зараз потрібно уникати зіткнень з керівництвом. Не виключені і розбіжності з партнером по шлюбу. Деяким представникам цього знаку в даний період буде складно знайти баланс між роботою і будинком.

РАК

Матеріальне становище хитке, але багато що залежить від вашого досвіду в професійній сфері і обдуманості планів. Дуже важливо зберігати реалістичний підхід до всього, щоб уникнути помилок, здатних привести до збитку або невиконання матеріальних бажань. Можливий успіх у заняттях, пов’язаних з далекими поїздками. У другій половині тижня прагнення поліпшити своє матеріальне становище може призвести до конфліктів і невиправданого ризику.

ЛЕВ

У цілому безпечний період, стійкість до негативних впливів, але може бути вразливою кровотворча і кісткова системи, зуби. Може позначитися дефіцит корисних речовин в організмі, кальцію або магнію. Слід акуратніше бути при виконанні фізичної роботи і занять спортом. І намагайтеся не вступати у конфлікти, які можуть стати причиною пошкодження здоров’я.

ДІВА

Настає сприятливий час для того, щоб знайти нових друзів, у тому числі серед іноземців або творчих особистостей. Цей період може пробудити у вас тягу до досліджень або винаходу нестандартних підходів, до того, що здавалося вам простим і звичним. У романтичних стосунках зараз можливі складнощі. Дане час може схиляти вас до прийняття різких рішень і розривів стосунків, що може привести до втрати любові. Намагайтеся бути конструктивними.

ТЕРЕЗИ

 Гарний час для підвищення соціального статусу, кар’єрного зростання. Ви можете реалізувати свою схильність до керівної роботи або політичної діяльності. Можлива підтримка від впливових осіб у справах, що стосуються бізнесу або вирішення старих фінансових проблем. Але треба мати на увазі, що помітнішими стануть не тільки ваші таланти і успіхи, а й помилки. Вам доведеться бути обережнішими і більш вимогливими до себе, щоб уникнути матеріальних втрат і загроз для репутації.

 СКОРПІОН

 Період, коли можливі будь-які несподіванки зі здоров’ям, раптові гострі захворювання або травми. Але можливо і несподіване поліпшення здоров’я, набуття бадьорості. На стан здоров’я сильно впливають зовнішні умови, відносини з людьми, одержувані звістки. Є сенс захистити себе від зайвого негативу, від спілкування з неприємними вам людьми. Особливо вразлива система кровообігу.

СТРІЛЕЦЬ

Вам у цей час рекомендується відправитися в далеку подорож, бажано до води. Якщо це неможливо, відпочиньте в санаторії або, принаймні, частіше проводите час на самоті, будинку або на природі. Ви можете відчути, що ваша свобода дещо обмежена або що ви перебуваєте у скрутному становищі. Також не виключено погане самопочуття. У вас може захворіти хребет. Найкраще використовувати цей період для духовного розвитку, творчості та відпочинку.

КОЗЕРІГ

 Ваше матеріальне благополуччя може сильно піддаватися різним випробуванням. Особливо якщо ви є найманим працівником. Не виключені несподіванки, які можуть викликати у вас досаду або розгубленість. Не виключено, що вас спробують ввести в оману або ненавмисно нададуть недостовірну чи неповну інформацію, яка приведе до помилки. Будьте обачними та не поспішайте з висновками. І уважніше читайте папери, перш ніж підписувати.

ВОДОЛІЙ

Неймовірно сприятлий час для того, аби зайнятися своїм здоров’ям. Скоро осінь, тому вам потрібно подумати про зміцнення імунітету, більше часу проводити на свіжому повітрі, контактувати з  природою. Медитуйте, ходіть пішки, зверніть увагу на раціон. Поки літо, вживайте якомога більше свіжих овочів і фруктів. Не нервуйте, не звертайте уваги на чутки за спиною. Робота приноситиме задоволення, але думайте і про відпочинок. Фінансово стабільний період, можливі несподівані надходження і сюрпризи від коханої людини.

РИБИ

Багато представників цього знака в цей час відчують приплив активності. Зараз ви маєте всі можливості, щоб опинитися в центрі уваги. Багато питань у даний період будуть вирішуватися успішно завдяки удачі, а також друзям, однодумцям і покровителям. Зараз якраз відповідний період для того, щоб зміцнити відносини з ними. У другій половині тижня можливі проблеми в партнерських і романтичних союзах, відчуження, холодність або розлука у стосунках з коханою людиною. Однак засмучуватися не варто, цей період буде недовгим • Цілий гороскоп читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост