30 років незалежності – 10 людей, якими пишається Закарпаття. Анатолій Герей

Напередодні ювілею української державності, як і перед будь-яким днем народження, хочеться підбити певні підсумки. Шлях становлення нашої країни був і є непростим. Ми долаємо чимало економічних проблем, знаємо, що таке війна, але навчилися любити Вітчизну і шанувати українську мову. Та головне, що робить будь-яку державу могутньою – це люди. На Закарпатті відомих і хороших постатей дуже багато, наш край неймовірно працьовитий і наші земляки мають просто золоті руки. Утім є між нашими краянами такі, чиї імена відомі багатьом, ким пишається наша область. Газета ЯСНО зібрала 10 закарпатців, які стали відомими саме в часи незалежності,  які зробили вагомий внесок у процвітання області, про яких знають далеко поза межами Закарпаття.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Отже, хто вони? • Повний список читай у свіжому номері газети ЯСНО 

Анатолій Герей, олімпієць, фехтувальник

Анатолій вважається одним з кращих фехтувальників у світі. Двічі представляв Україну на Олімпіадах. У 2016 році виступив у складі української збірної у Ріо-де-Жанейро, а зараз – у Токіо. Спортсмен є гордістю Закарпаття, чемпіон світу та призер чемпіонатів Європи і світу.

У 2017 році за значні заслуги Анатолію подарували квартиру в Ужгороді. Він є володарем ордену «За заслуги» ІІІ ступеню та ювілейної медалі «25 років незалежності України».

Формула успіху у Анатолія проста. Головним він вважає самоконтроль. Дуже любить гори, коли буває вдома, їздить з друзями на Перечинщину. Каже, що не любить сидіти без діла і постійно тренується, майже не виходить із залів. Але ж і результат такої наполегливої роботи очевидний • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост