Ужгородцям на «Монологах над Ужем» показали, як потрібно любити і прощати

Вистава «Візаві» зібрала сьогодні в Ужгороді любителів моножанру. Трагікомічну, дотепну і детективну історію про зближення двох самотніх і незрозумілих нікому людей, шлях подолання від відчуженості до любові і прощення на фестивалі «Монологи над Ужем» показав талановитий актор та водночас режисер постановки Олександр Іваненко.

Це спільна робота Академії акторської майстерності його імені та Одеського культурного центру. В основу вистави лягла п’єса канадського драматурга, актора і режисера Моріса Панича під назвою «Спостерігач», якого ще називають автором чорних комедій, що балансують на межі між надією і відчаєм.

«Візаві» – історія про межу самотності, про пошук вміння любити, незважаючи на випробування життям, про життя тут і зараз. Про життя, а не споглядання за ним. Безсумнівно, вистава нікого не залишила байдужим. За емоційну гру актору подякував і заступник міського голови Василь Гомонай, вручив Олександру Іваненку диплом лауреата фестивалю та побажав хороших вражень від нашого міста, Закарпаття.

Ідейний натхненник і директор фестивалю, редактор газети «Ясно» Михайло Носа, запросив глядачів переглянути і завтрашні, завершального дня, постановки «Монологів над Ужем», повідомляє Ужгородська міська рада.

ЗакарпатПост