Протягом року жінка тричі стала мамою і втратила чоловіка

25-річна жінка стала багатодітною мамою, але родзинкою її статусу є те, що вона примудрилася зробити це тричі за один рік, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Мешканка Великобританії несподівано для себе стала багатодітною матір’ю, народивши менше ніж за рік одразу трьох малюків. Чоловік такого поповнення не хотів і пішов з родини.

Вперше Шарна Сміт стала матір’ю минулого року — 6 січня на світ з’явився її старший син, якого назвали Лейтоном. Але вже наприкінці року родина поповнилася ще двома дівчатками — близнючки Аліша і Еліза народилися 30 жовтня. За зізнанням Шарни, вона й уявити собі не могла, що за один рік стане багатодітною матір’ю. І хоча їй доводиться виховувати дітей самотужки (їх батько більше не живе у родині), вона відчуває себе “найщасливішою”.

Як розповідає Шарна, нову вагітність вона відчула приблизно через три місяці після народження Лейтона. У неї були відсутні типові симптоми, але виникло “дивне почуття”, яке їй складно пояснити словами. Жінка зробила тест, і він показав позитивний результат. Під час першого УЗД на Шарну чекав ще один сюрприз — їй повідомили, що у матці розвиваються одразу два ембріони. Шокованими були усі — і лікарі, і сама майбутня мати, яка лише кілька місяців тому народила дитину.

“Лікар подивилася на мене і запитала: “Чи усе з вами гаразд?” Вона сказала, що деякі жінки, дізнавшись про близнят, дуже засмучуються. Я була шокована, тому що ми з батьком дітей щойно розлучилися, але точно знала, що хочу народити і піклуватися про моїх малюків”, — розповіла Шарна.

Аліша і Еліза народилися на сім тижнів раніше за запланований термін — таке трапляється за наявності багатоплідної вагітності. Пологи були терміновими, і Шарні провели кесарів розтин. Але, на щастя, близнючки не постраждали і з’явилися на світ абсолютно здоровими.

Багатодітна мати, якій ще немає й 25 років, уявляла своє життя зовсім не таким, але дуже радіє несподіваному повороту у своїй долі. Завдяки маленькій різниці у віці у її дітей розвинувся близький зв’язок. Вони ростуть як трійнята — багато людей саме так їх і сприймають.

“Мої діти дивовижні. Я дуже пишаюся ними. Вони на 100 % варті усього, через що я пройшла”, — говорить Шарна • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост