Сьогодні на Тячівщині відзначають День скорботи

22 червня на Тячівщині відзначають День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні.

22 червня 2015 року відзначається День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, встановлений Указом Президента України від 17 листопада 2000 року №1245.
На знак вшанування пам’яті про загиблих у війні 1941-1945 років 22 червня у Тячівському районі буде проведено ряд заходів.

О 10 годині в органах державної влади та органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах та організаціях буде проведено хвилину мовчання на знак вшанування пам’яті про загиблих у війні 1941-1945 років шляхом зупинення у зазначений час роботи (крім тих, де встановлено безперервний режим роботи), руху громадського та приватного транспорту з подаванням відповідних звукових сигналів.

Об 11:00 у місті Тячів з нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні відбудеться покладання квітів до пам’ятників загиблим у війні 1941-1945 років. Колона пройде від будівлі райдержадміністрації до пам’ятника Степану Вайді та обеліска воїнам-визволителям у міському парку.

На будинках органів державної влади, державних підприємств, установ і організацій рекомендується приспустити Державний Прапор України із чорними стрічками.