Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №50

Чому в Ужгороді чиновники не бачать облуплені фасади, розбиті дороги та понищені будівлі

Центральна частина Ужгорода волає по допомогу. На багатьох будівлях фасади не простозанедбані, із них відвалюється штукатурка величенними шматками, навіть цегла  і може впасти на голови перехожих. Про затяжний ремонт площі Петефі вже складають анекдоти. Кажуть, що реконструкція не завершиться навіть до Другого Пришестя Ісуса Христа. Ремонтні роботи створюють незручності для ужгородців та гостей міста, плюс всюди купи будівельного сміття, а також перекриті ділянки доріг. Додає неприємного осаду і Корзо, Волошина та площа Театральна.. Більше – у газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Невиконані обіцянки Зеленського

На посаді глави держави Володимир Зеленський пробув уже половину строку. Як і його попередники, перед виборами він багато наобіцяв українському народові. Утім…. На жаль, далеко не завжди виконував те, про що так полум’яно і переконливо говорив. Отже, газета ЯСНО проаналізувала основні обіцянки чинного президента. Про це і більше у газеті ЯСНО.

Як Міністерство охорони здоров’я здає своїх

Чому Ляшко покарав медиків Закарпаття, які робили анонімне щеплення. Усі деталі скандалу

Міністерство охорони здоров’я виключило клініку в Закарпатті, де працював анонімний пункт щеплення, зі списків закладів, які можуть вакцинувати від коронавірусу. Тепер туди заборонено передавати вакцину, закуплену за кошти держави, заявив міністр Віктор Ляшко. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Чому в українських чиновників папірець має більшу вагу, ніж людське життя

Газета ЯСНО неодноразово піднімала питання щодо примусовості щеплення, яке порушує конституційні норми українського законодавства. Вакцинуватися чи ні, люди повинні вирішувати особисто і ні в якому разі диктувати їм умови не  мають ні чиновники ні навіть міністри. Утім  нашому Уряду закони попередників, очевидно, не писані. Найцікавіші деталі – у газеті ЯСНО.

Відбив від чоловіка дружину і носив її на руках, поки не познайомився з її колишнім

Що робити, коли жінка виявляється не тією, за кого себе видає, коли вона говорить неправду і руйнує довіру? Чи потрібно зберігати шлюб, чи  краще усе ж розійтись? До редакції газети ЯСО завернувся закарпатець Дмитро. Чоловік просить у читачів поради. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Дотримувалася всіх постів, мало їла

У 72 роки сусідам допомагала садити картоплю, у 89 ще косила, а у 101 – щонеділі  ходила до церкви

Прочитала у газеті ЯСНО про жінку, яка дожила до 100 літ і переконує, що енергію черпає з холодної води і вирішила поділитися з читачами історією своєї бабусі, яка у здоров’ї та бадьорому настрої пройшла непросту життєву дорогу, довжиною у 104 роки. Більше – у газеті ЯСНО.

Кастрація дерев і здоров’я людей

Ужгород із зеленого міста може перетворитися на бетонні джунглі

Останнім часом Ужгород інтенсивно лисіє. Через усе нові й нові забудови під сокиру потрапляє все більше і більше дерев. А багатоповерхівки ростуть у столиці Закарпаття, як гриби після дощу… Будинки ростуть, а от справжніх грибів скоро може й не бути… адже екологічна ситуація перестає цьому сприяти. Чому? У цьому й розбивалася газета ЯСНО.

Не змогла народити власних дітей і стала мамою для шістьох сиріток

Нині в будинку Маргарити Влади гамірно і весело. Адже шестеро діток допомагають мамі, залюбки читають, граються. Хоча ще чотири роки тому все було зовсім по-іншому. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Їхала в Полтаву готувати галушки, посварилась із провідником і… стала його дружиною

Історія знайомства Вероніки з майбутнім чоловіком і нині смішить родичів та знайомих. Однак вони переконані, що все це доля, яка й підкидала їм різноманітні цікаві ситуації, поки обоє не зрозуміли, що повинні бути разом. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Обіцяв купити іграшку: 33-річний чоловік заманив 6-річну дитину у безлюдне місце і розбещував

Зловмисник заманив 6-річну дівчинку до безлюдного місця, поки вона чекала маму з крамниці. За вчинення розпусних дій йому присудили п’ять років в’язниці. Подробиці – у газеті ЯСНО.

14-річний підліток влаштував у школі стрілянину і поранив дев’ятикласника 

У Мелітополі поліція розслідує дикий випадок про стрілянину у школі. Під слідством 14-річний підліток, а жертвами могли стати учні дев’ятого класу. Пострілом із пневматичного пістолету одного з хлопчиків було поранено в обличчя, повідомляють поліцейські. Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

Мати задушила 2-річну дитину та вистрибнула з вікна

У квартирі багатоповерхівки Харкова було знайдено мертву 2-річну дитину, її мати вистрибнула з вікна, але вижила. Попередньо, вона є винною у події. Про це заступниця Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан розповіла “Суспільному” сьогодні, 8 грудня 2021 року. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

Ґвалтував роками та облив кислотою: батька засудили за знущання над власною дочкою

Дівчина зізналась, що рідний батько вступав з нею у статеві зносини з 14 років

На Хмельниччині 44-річний чоловік облив кислотою свою рідну доньку, яку розбещував з підліткового віку. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Наречену знайшли мертвою у валізі через чотири дні після весілля: деталі злочину

За підозрою у її вбивстві затримали 45-річного чоловіка.

Тіло 52-річної жінки знайшли викинутим у валізу всього через чотири дні після її весілля в Лайткліффі, Західний Йоркшир. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Жінка побила лікарку за те, що та відмовилася їй робити аборт

У Нікополі на Дніпропетровщині жінка побила лікаря-гінеколога за відмову зробити аборт її подрузі. Любительку рукоприкладства оштрафував суд. Про це повідомляє Відкритий з посиланням на відповідне рішення Нікопольського міського – районного суду. Інцидент трапився у гінекологічному відділенні Нікопольської міської лікарні. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

У 35 років стала бабусею і дуже щаслива

Подружжя стало наймолодшими бабусею і дідусем — їх вік здивував всю країну. У них навіть можуть з’явитися правнуки.

34-річна Дженні і 35-річний Річард Медлам стали бабусею і дідусем. Вони своєю новою роллю задоволені, але зізнаються: підводних каменів виявилося більше, ніж вони очікували. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Чоловік побудував місто з 425 000 зубочисток

Для майстра створення різних споруд є основним хобі.

Американський художник Боб Морхед побудував місто з 425000 зубочисток. Для майстра створення різних споруд є основним хобі. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Хлопець подарував коханій гігантський букет із грошей

Вартість подарунку складає $20 тисяч.

Таким подарунком може похвалитися далеко не кожна дівчина

Філіппінський блогер подарував коханій гігантський букет із грошей. Вартість подарунку складає $20 тисяч. Вражаючі деталі – у газеті ЯСНО.

Заради рекорду провів три години у прозорому басейні з льодом

Чоловік вже побив кілька рекордів із Книги Гіннесса.

Три години і одна хвилина в крижаному басейні! Такий рекорд поставив поляк Валеріан Романовський на центральній площі Вільнюса. Шокуючі подробиці у газеті ЯСНО.

Сімейна пара переїхала на нове місце проживання зі своїм будинком

Подружжя не змогло розлучитися з житлом своєї мрії.

Під час переїзду багато хто намагається забрати з собою якомога більше своїх речей — відомо, що в господарстві стане в нагоді все. Але ось подружня пара з Канади вирішила при переїзді забрати з собою ще й будинок. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Альпіністи піднялися на височезну гору, щоб врятувати собаку, якого кинули туристи

 «Добросердечні» туристи кинули пса на висоті 5636 м.

Мексиканські альпіністи піднялися на найвищий вулкан країни, щоб врятувати собаку. «Добросердечні» туристи кинули пса на висоті 5636 м. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Козеня народилося з обличчям мавпи і зіницями-сердечками

Теорії появи тварини  були божевільними

Теорії появи козеня були такими божевільними, що лікарям-ветеринарам навіть довелося втрутитися і розставити всі крапки над “i”. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Чому кішка приходить спати до господаря і лягає йому на спину

 Що означає сон кішки на спині хазяїна?

Скільки сплять коти? Для здорової тварини виявляється цілком нормальним проводити в режимі сну від 12 до 22 годин на добу! Не дивно, що недосвідчені господарі спочатку навіть турбуються, коли бачать, як їх пухнасті улюбленці дрімають і вдень, і вночі. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Небезпечні життєві помилки, які є найголовнішими ворогами вашого щастя та успіху

Що не варто робити у своєму житті.

Якщо ви не хочете провести старість в жалі, тоді вам точно не варто допускати помилок, про які піде мова далі. Пам’ятайте про них як про найголовніших ворогів вашого щастя • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост