Хлопець дуже гарно відсвяткував Новий рік, але щотижня з його рахунку почали списуватися гроші

Американський студент після святкування виявив, що усиновив дитинча кенгуру і сплачував за його утримання, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Хлопець дуже гарно відсвяткував Новий рік, але щотижня з його рахунку продовжували списуватися гроші. Американський студент після святкування виявив, що усиновив дитинча кенгуру і сплачував за його утримання, інформує Ukr.Media.

Студент із США настільки гарно відзначив Новий рік, що з подивом виявив — він став молодим батьком. Проте виховувати дитину хлопцеві не доведеться, тому що під впливом алкоголю молодий чоловік ненавмисно усиновив кенгуру. І дізнався про це юнак лише тоді, коли помітив, що з його картки почали зникати.

Пейтон Хаага зі штату Міннесота відсвяткував з друзями Новий рік, і наслідки цього заходу досі йдуть за ним по п’ятах. За півтора місяці після вечірки 22-річний хлопець помітив, що з його картки щотижня списувалися п’ять доларів, про які він нічого не знав. Помітивши недобре, студент уважно подивився на список своїх витрат і з’ясував, у чому справа.

“Щотижня, починаючи з 2 січня, з мого рахунку автоматично списувалися п’ять доларів. Це був період щомісячних платежів за мої підписки, тому я просто вирішив, що це додаткова плата або податок на щось.”

Американець з подивом виявив, що став молодим татусем і у нетверезому стані усиновив кенгуру. У це важко повірити, але дані з банківської виписки Пейтона привели його на сайт з безхатніми тваринами. Однак ця новина не дуже сильно здивувала хлопця, з огляду на його любов до сумчастих звірів з Австралії. Тим більше, що з багатьма з них він знайомий особисто.

“Це (списання) було доти, доки кілька днів тому я не помітив, що гроші йдуть щотижня, а не раз на місяць. Це не так вже й нормально для платних підписок.”

Хаага рік провчився за кордоном, а саме в Аделаїді. Неподалік від його навчального закладу розташовувався розплідник з кенгуру, куди він навідувався у вільний час, а потім відчув з цими тваринами особливу близькість. Тому, коли в Австралії були лісові пожежі, Пейтон просто не зміг залишитися осторонь і оформив опікунство над звіром.

“Я знайшов на електронній пошті квитанцію, у якій говорилося: “Спасибі за ваш внесок! Ваше спонсорство піде на допомогу усім видам тварин, включаючи потерпілого дитинча кенгуру на ім’я Поппі!”” Після того, як американець з’ясував, до якої організації йдуть його гроші, він провів невелике дослідження та дізнався новину, яка змусила Пейтона припинити пожертви. Виявилося, що ця компанія витрачає на тварин не всі донати, що надходять від людей. Проте хлопець не збирається припиняти свою добру справу і вже шукає новий фонд, де радітимуть його допомозі • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост