До мене прийшов Дід Мороз і вже 15 років живе у мене

Новий рік – веселе свято і чи не в кожного із ним пов’язана якась кумедна чи не дуже життєва історія. Але для декого цей день – особливий. Саме такою історією з газетою ЯСНО поділися закарпатка Ірина.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Після розлучення з Андрієм мама допомогла мені купити квартиру і там я оселилася з трирічним сином. Вона саме повернулася з Італії, де провела 12 років, і я поїхала до неї в село погостювати. Повернулася і очам не повірила… у нашій оселі була чужа жінка. Андрій мене не чекав. Думав, що  затримаюся ще на декілька днів. Без вагань я зібрала речі, взяла дитину і пішла. Тиждень мешкала у подруги, а потім винайняла квартиру. У сльозах розповіла про все мамі. Вона моє рішення щодо розлучення підтримала і пообіцяла у всьому допомагати. Так і зробила.

І от я оселилася у новому житлі. Нікого з сусідів не знала і ні з ким не спілкувалася… а от Вадик швидко знайшов друзів. Та якби ще дітей…. Йому не вистачало батька і він чіплявся до дорослих чоловіків і усім переповідав те, свідком чого невільно став… про якусь тьотю у нас вдома, про те, що батько нас кинув та багато іншого.

Якось увечері він розповів, що познайомився з якимось Денисом, який живе у сусідньому під’їзді і він його питав, який би хотів отримати подарунок під ялинку… на що син відповів: «Нового тата!» Так от. Цей Денис пообіцяв йому навідатися в гості і навіть адресу уточнив. Звісно ж, Вадим детально описав, де ми живемо. Я навіть перелякалася, думаю, хто його знає, що це за людина… може грабіжник якийсь і насварила сина, просила ніколи нікому не називати адреси і не кликати дорослих у гості.

Це все трапилося перед Новим роком і я була такою заклопотаною на роботі, що швидко про все забула. До себе ми нікого не кликали, але святковий стіл 31 грудня для нас із Вадимом я все ж накрила….можливо, за звичкою… бо так робила у всі попередні роки. Мені було буде самотньо…. Це був перший Новий рік після заміжжя, який я зустрічала одна, а прожили ми  Андрієм 5 років • Повний текст читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост