Олена перенесла сім операцій, щоб виглядати, як Кім Кардашян

27-річна Олена Омович пішла під ніж, щоб збільшити сідниці та груди, завдяки чому вона стала інфлюенсером із 1,6 мільйонами підписників у соцмережах, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Омович (хоча деякі джерела вказують, що її справжнє прізвище Богданова чи Нарчемашвілі) народилося у Львові. Вже у 15 років вона опинилася у центрі уваги, розпочавши свою модельну кар’єру. Популярність дівчина здобула як блогер у 2013 році. На той час Олена почала активно змінювати себе за допомогою хірургічних втручань.

Поступово дівчина захопилася пластичними операціями та стала регулярно ділитися з передплатниками, основну аудиторію яких склали дівчата, результатами численних «покращень» своєї зовнішності.

Старі фотографії в блозі моделі дозволяють усім, хто цікавиться порівняти, як виглядає Олена Омович до і після пластики і як вона змінювалася протягом декількох років.

У 2018 році на блог Омовича підписалося більше мільйона людей, завдяки чому на Олену звернули увагу модні бренди.

В останні роки українська блогерка неодноразово потрапляла у скандали. Її звинувачували як у наданні ескорт-послуг, так і у веденні другого більш пікантного каналу з більш відвертими фотографіями. Сама модель ці звинувачення заперечує.

Впродовж кількох років вона перебувала у стосунках із хлопцем, з яким періодично викладала фото. Обранця називали чоловіком дівчини – у соцмережах вони носили спільне прізвище. Але роману все ж таки прийшов кінець. І тепер блогер розкрив у сторіз, чому покинув свою кохану: його не влаштувало те, як Олена заробляє гроші. Дівчина навіть продавала свої відверті кадри.

Також блогер, відповідаючи на запитання передплатників, розповів, якою має бути його дружина. І описав образ, протилежний колишній коханій. Хлопець заявив, що мріє про “натуральну” обраницю.

Проте Олена не збирається зав’язувати із пластикою. Модель повідомила передплатникам, що знову збільшила п’яту точку, заради чого вирушила до Туреччини. “Тепер попа вдвічі більша”, – похвалилася дівчина. Заяву екс-коханого вона не прокоментувала.

Деякі люди думають, що вона зайшла занадто далеко зі своєю косметичною хірургією, оскільки її критикують за те, що вона виглядає як «персонаж відеоігор для дебілів».

Утім Олена не звертає увагу на все це і каже:

 «Я перенесла сім пластичних операцій. Лікарні – мій другий дім. Одного разу я святкувала навіть свій день народження у одній із них».

Олена мала три окремі операції зі збільшення грудей. Ребра, як доводить передплатникам сама модель, вона не видаляла, а тонку талію знайшла завдяки постійному носінню корсета. Вона також зробила більше губи, підняла вилиці і скоригувала кути нижньої щелепи, щоб надати обличчю овальної форми.

Дівчина у своїй красі не сумнівається. Вона пишається зміненою фігурою та засуджує тих, хто критикує її, оскільки сприймає негативні коментарі на свою адресу за звичайну заздрість. Саме тому модель має таку велику аудиторію в мережі, яка з цікавістю стежить за її життям • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост