Заступником голови Закарпатської ОВА планують призначити колишнього військкома

Погоджено призначення колишнього військового комісара Олександра Музиченка, який очолював Закарпатський обласний центр військово-цивільного захисту з 2020 по 2023 рік, заступником голови Закарпатської обласної державної адміністрації.

Кабінет міністрів погодив призначення Олександра Музиченка, який з 2020 року по 2023 рік очолював Закарпатський ОТЦК та СП, на посаду заступника голови Закарпатської обласної державної адміністрації. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає УНН.

Погоджено призначення Музиченка Олександра Григоровича заступником голови Закарпатської обласної державної адміністрації – повідомив Мельничук.

З відкритих джерел відомо, що з 2020 року по 2023 рік Музиченко очолював Закарпатський ОТЦК та СП.

Полковник Музиченко Олександр Григорович народився у 1974 році у Чернівцях. У 1995 році закінчив Одеський інститут сухопутних військ. У 2006 році закінчив Національну академію оборони України. Остання посада на якій проходив військову службу – заступник військового комісара – начальник мобілізаційного відділу Івано-Франківського обласного військового комісаріату оперативного командування “Захід”.

Підпишіться на наш Телеграм https://t.me/zakarpatpost

ЗакарпатПост

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *