Перехрестівську спецшколу можуть перевести до системи соціального захисту населення Закарпаття

Відповідне звернення сьогодні розглянула постійна комісія Закарпатської обласної ради з питань освіти, науки, духовності та національних меншин за участі Василя Іванчо, Марії Сігетій, Володимира Суботовського та у присутності заступника голови облради Василя Дем’янчука.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші 👍 050 222 50 50, вайбер

Комісія зокрема заслухала ініціативу Департаменту освіти і науки та  Департаменту соціального захисту населення Закарпатської ОВА, у якому ідеться про те, що згаданий заклад у селі Перехрестя на Берегівщині практично не виконує покладену на нього освітню функцію і, за фактом, став лише місцем тимчасового проживання ВПО.

Наразі там проживає 87 внутрішньо-переміщених осіб, 36 з яких — діти. Відтак профільні Департаменти звертаються до комісії з проханням організувати відповідний лист про переведення закладу до Міністерства освіти і науки України.  

Крім того, комісія запропонувала до розгляду у сесійній залі питання, що пропонуються для голосування на черговій сесії обласної ради.

ЗакарпатПост