До Росії прибувають перші мішки з трупами, влада вже не зможе їх приховати, – радник глави МВС

Політичне й військове керівництво РФ, яке спрямувало окупаційні війська в Україну, не зможе приховати своїх злочинів. Через шість днів розпочатої ними війни до Росії уже починають прибувати мішки з мертвими російськими солдатами.

Про це 1 березня заявив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко. Відеозвернення опубліковано на YouTube-каналі МВС (щоб переглянути, доскрольте новину до кінця), пише Обозреватель

“Від сьогодні до Росії починають прибувати перші мішки з трупами, і найближчим часом будуть перші поховання в Російській Федерації, які російська влада вже не зможе приховати”, – наголосив він.

Також додав, що нині в РФ стали прибувати вже й перші ешелони із пораненими російськими військовослужбовцями.

Денисенко зазначив, що поряд із цим, громадяни всередині РФ починають відчувати наслідки путінського вторгнення в Україну. Серед іншого, йдеться про економічні проблеми, адже російський рубль уже “просів” на 40%.

“І найголовніше – кремлівський карлик шостий день ховається у своєму бункері на Уралі”, – додав радник глави МВС.

Денисенко зазначив, що в РФ прибувають перші ешелони із померлими й пораненими солдатами російської армії

За його словами, для того, щоб росіяни усвідомлювали все про війну в Україні та кількість жертв, і щоб зірвати нову мобілізацію в Росії, українці повинні зв’язуватися зі знайомими в РФ і доносити до них цю інформацію.

“Якщо у вас є якісь друзі у Російській Федерації, навіть якщо ви з ними після 2014 року не спілкувалися, не полінуйтеся і зв’яжіться з ними. Перешліть їм фотографії їхніх полонених, лінк на наш Telegram-канал “Ищи своих”, де зібрано десятки росіян, які загинули тут через примхи їхнього карлика. Це наша Українська Вітчизняна війна, і кожен із нас може допомогти в ній, воюючи в тилу у ворога і деморалізуючи його”, – наголосив Денисенко.

ЗакарпатПост