“Тут пацани поїхали, а вернулись мертв’яки”: російський окупант розповів про великі втрати армії путіна

Військові “могутньої” російської армії, які продовжують обстрілювати українські міста, скаржаться на великі втрати в своїх лавах. Вони відкрито зізнаються, що боїться наших воїнів.

Частину коштів від продажу газети буде перераховано на підтримку Збройних Сил України

Про це свідчать перехоплені розмови загарбників із рідними й друзями. Серію таких продовжує публікувати Служба безпеки України, зокрема в Telegram (щоб прослухати аудіо, доскрольте новину до кінця), пише Обозреватель

Він додав, мовляв, до останнього думав, що, вторгнувшись на чужу територію, просто відсидиться і повернеться назад до РФ.

“А тепер, х*й його знає, чи доїдемо взагалі. Обстрілюють колони. Перемовники з їхнього боку приїжджали, дали два дні, щоб ми забиралися або буде нам пі***ць. Не знаю, командири там вирішують щось. Але на передок треба їхати, везти пацанам протимінні. Там пост наш роз**ашили, нікого взагалі немає. Як їхати, я не знаю”, – заявив загарбник.

Він також розповів, як українські військові, яких росіянин вважає “нациками”, їх відбивають.

“Тут містечко поряд, 30 км від нас. Наші об’їжджають, а ті обстрілюють із різних мінометів, усіх ху**ять. Пацани поїхали вчора. Просто 30 людей померлих ось привезли, бл*дь”, – зазначив російський військовий.

Водночас він попросив товариша “нікому не говорити” про те, що розповів. А той у відповідь побажав йому триматися і наголосив, що за нього моляться.

“Що ж, “нікому нє гаварі” не вийшло. Слухайте, коментуйте і поширюйте це відео. Бо воно про те, що загарбник дуже боїться наших воїнів. І правильно робить! Разом переможемо! Слава Україні!” – прокоментували в СБУ перехоплене зізнання окупанта.

ЗакарпатПост