У Чорнобаївці ЗСУ вдев’яте накрили окупантів: нова «партія» ворогів замовкла назавжди, – Арестович

Українські захисники вдев’яте розбили техніку й боєприпаси російських окупантів у Чорнобаївці під Херсоном. Місце, куди ворог стягував свої колони, попри такі втрати, українці вже прозвали проклятим для путінської армії.

Купи свіжий номер газети ЯСНО або передплати на своїй пошті • індекс 76076

Про черговий успіх ЗСУ розповів радник глави Офісу президента Олексій Арестович у Facebook. Також пожартував щодо виходу нової серії серіалу “Чорнобаївка”, пише uazmi.org

“Взагалі-то, дев’ять. Сьогодні вночі їх крили з невеликими перервами години зо три. Чергові РСЗВ “Смерч”, які били по Миколаєву, сьогодні мовчали. Мабуть, ця партія замовкла назавжди”, – написав він.

За словами Арестовича, боєкомплект до російської техніки також було знищено українськими захисниками – там “було яскраво”.

“Завдяки значним запасам цього боєкомплекту, концерт був із прекрасним підсвічуванням і безліччю загорянь”, – уточнив він.

Радник голови ОПУ додав, що самої техніки військ РФ на аеродромі в Чорнобаївці залишилося набагато менше, ніж раніше. Але й те, що було, тепер значно “порубане” від розривів боєприпасів.

“Повною мірою можна стверджувати про успішний вихід чергової, 9-ї серії, серіалу “Чорнобаївка”, – заявив Арестович.

ЗакарпатПост