У Бучі ми побачили лише квіточки. Найбільше жертв у Бородянці

За словами Венедіктової, кількість воєнних злочинів росіянами – є надзвичайно велика.

В Київській області найгірша ситуація щодо масовових вбивст, вчинених російськими військовими – у Бородянці.

Про це повідомила генеральна прокурорка Ірина Венедіктова у спільному телемарафоні 4 квітня, пише ТСН

Купи свіжий номер газети ЯСНО або передплати на своїй пошті • індекс 76076

• Набагато більше інформації, коротких новин, відео, мемів, жартів у Telegram https://t.me/zakarpatpost

За її словами, кількість воєнних злочинів росіянами – є надзвичайно велика. Вони виходять за межі кваліфікацій. Також Венедіктова додала, що про злочини, скоєні в Бородянці, скоро будуть говорити у всьому світі. 

“На сьогодні така кількість воєнних злочинів, що вони виходять за межі кваліфікацій. Це вже злочини про людяності, які вчиняються систематично росіянами. Наразі ми можемо предметно говорити про Київську область, оскільки вчора (3 квітня – ред.) отримали доступ до неї. Відповідно, ми можемо відпрацьовувати Ірпінь, Бучу, Ворзель. Насправді, найгірша ситуація щодо жертв – в Бородянці. Думаю, ми будемо ще окремо говорити про Бородянку, там є про що говорити”, – сказала Венедіктова. 

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА» Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост