Asus, MSI, Huawei і не тільки: хакери Anonymous взялися за список компаній, що продовжують працювати в рф

Хакери Anonymous виклали перелік компаній, які продовжують працювати в Росії не зважаючи на війну в Україні. У списку є Acer, Alibaba, ASUS, Cloudflare, Eutelsat, Huawei, Lenovo, MSI, Tencent, Xiaomi та інші. Зважаючи на все, вони будуть новими цілями хактивістів, оскільки сам список раніше був складений американським Єльським університетом.

Купи свіжий номер газети ЯСНО або передплати на своїй пошті • індекс 76076

• Набагато більше інформації, коротких новин, відео, мемів, жартів у Telegram https://t.me/zakarpatpost

«Які ще докази потрібні тим міжнародним компаніям, які досі мають криваві інтереси в росії? Якщо вам буде складно виїхати з Росії відразу після різанини в Бучі, нам буде легко зробити вас частиною кампанії OpRussia», — йдеться у публікації Anonymous у Twitter, пише itc.ua

Також раніше хакери Anonymous виклали у мережу особисту інформацію 120 тисяч їхніх військових, які прийшли вбивати в Україну. Спочатку інформація отримала Центром оборонних стратегій і опублікована «Українською правдою».

«Всі солдати, які беруть участь у вторгненні в Україну, мають постати перед військовим трибуналом», — написали інтернет-активісти у Twitter.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА» Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост