Аби врятуватися від окупантів, маріуполець проплив чотири кілометри та вийшов у сусідньому селі

Маріуполець Дмитро Юрін зміг втекти з обложеного міста морем. Він проплив приблизно чотири кілометри та вийшов у сусідньому селі.

Купи свіжий номер газети ЯСНО або передплати на своїй пошті • індекс 76076

• Більше коротких новин, відео, мемів, жартів, фото у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

«Я бачив тіла та шматки тіл. Я витягнув одну жінку, потім дівчинку, потім хлопчика. Усі були поранені. Ноги хлопця не рухалися. Він кричав. Мої руки тремтіли. Я був весь у крові», — сказав Юрін, пише The ​​Guardian

Після цього він повернувся до свого відкриття і вирішив, що з міста треба тікати. Чоловік одягнув свої рибальські штани та знайшов чотири пусті пʼятилітрові бутлі, які обв’язав навколо себе. Увечері він пішов на пляж, якийсь час вийшов вздовж його, а потім пірнув у воду.

Юрін плив майже 2,5 роки – за цей час він подолав 4 кілометри. Чоловік вийшов на берег у селі Мелекіно. Там його прихистило подружжя пенсіонерів, які нагодували хлопця. Наступного дня він зміг сісти в мікроавтобусі, який їхав до окупованого Бердянська, і вже звідти евакуювався на підконтрольну територію України.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА» Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост