Дитина-біженка у Великій Британії знайшла таку ж ляльку, яку залишила в Україні

Вероніка та її мама Тетяна помітили на складі благодійної організації таку ж ляльку, яка була в дитини ще до війни і залишилась в Україні

Благодійна організація написала у twitter, що Вероніка та її мама були дуже схвильовані коли побачили ляльку.

Купи свіжий номер газети ЯСНО або передплати на своїй пошті • індекс 76076

• Більше коротких новин, відео, мемів, жартів, фото у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

Про це пише Еспресотв із посиланням на BBC. 

“Було особливим виявити, що ця лялька була такою ж, як та, яку Вероніка не змогла принести з дому. Хвилинка радості, це зробило наш день. Вероніка поцілувала нас, коли йшла”, – сказав засновник благодійної організації та виконавчий директор Нікола Доус.

Тетяна з дочкою приїхали до Великобританії у четвер, в межах програми “Дім для України”. З собою привезли одну валізу та дитячу коляску. Сім’я, що їх приймає зв’язалась благодійною організацією, щоб попросити допомоги в пошуку практичних речей.

У п’ятницю вони поїхали на склад, щоб забрати підготовлені для них речі, включаючи одяг, взуття, іграшки, підгузки та туалетні приналежності.

Stripey Stork допомагає сім’ям у Лондоні з 2013 року. Вони використовують модель, подібну до продовольчого банку, щоб забезпечити сім’ї з маленькими дітьми речами першої необхідності, а зараз допомагають українським біженцям, які прибувають у Лондон.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА» Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост