Із двох путіних, яких помітили одночасно у Херсонесі, жоден не справжній

Навіщо путіну десятки двійників? Як відрізнити оригінал від копії?

Передплати газету ЯСНО на своїй пошті • індекс 76076

• Більше коротких новин, відео, мемів, жартів, фото у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

путіна днями у Криму не було У Володимирському соборі і в Херсонесі були інші люди і серед них не було справжнього путіна.

При цьому журналісти переконані, що двійники  навіть не схожі між собою. На цьому наголошує фізіономіст Світлана Ареф’єва.

«Очі змінити не можна. І тут явно видно, що вони маленькі, вузькі, – запевняє жінка. – На наступному фото очі абсолютно інакші.

Маленьке кругле обличчя і великі очі – такі риси обличчя має справжній путін. Він зник із поля зору ще на початку 2000-них. Тоді російські спецслужби почали вводити у гру двійників президента рф. У ФСБ є пуніти на всі випадки життя. Кожен із них для відповідних цілей.

Ціла команда двійників потрібна путіну для того, аби він почував себе у безпеці, – зауважує політтехнолог Андрій Заблоцький. Утім така звичка залишилася лише в авторитарних державах.  Садам Хусейн, Бен Ладен, Кім Чен Ин… Для них питання власної безпеки перетворилося на параною. Тому на свої копії грошей вони ніколи не шкодували.

Тож цю тему почали обговорювати не випадково. Конфуз із двома путіними у Херсонесі спецслужюи спланували заздалегідь, аби фігура путіна не зникла із українського медіа-простору, повідомляє АТР.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост