«Маріуполь буде деблоковано та звільнено» – керівник військової розвідки

Нині у Маріуполі залишається майже 100 тисяч цивільних. На Азовсталі, у бункерах багато людей – жінок, людей похилого віку, дітей.

ПОРАДИ – корисна газета для всієї родини

 Маріуполь буде деблоковано та звільнено. Про це у неділю, 17 квітня, заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

 При цьому він наголосив, що всі, хто бореться за місто – справжні герої, пише Кореспондент.

 Говорячи про кількість ворога, Буданов зазначив, що угруповання російських окупантів, які оточили Маріуполь, не зменшується.

 «Угруповання – яке було, таке і залишається. І вони постійно намагаються штурмом взяти це місто», – сказав Буданов.

 Заклик  Міноборони Росії до українських військових, які перебувають у Маріуполі на території Азовсталі, здатися окупантам, начальник ГУР Міністерства оборони порівняв із трагедією в Іловайську в 2014 році, коли росіяни розстрілювали бійців, які виходили з котла.

 «Це дуже нагадувало операцію в Іловайську. Я абсолютно повністю впевнений у тому, що наші захисники не здадуться і оборонятимуться до останнього – це буде не їхнє знищення, а наша загальна перемога», – наголосив він.

Фото: Zelenskiy/Official

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк