Є ленд-ліз, х**ла немає: як українці відреагували у Мережі на історичне рішення Байдена

9 травня, коли у Кремлі святкували “День побєди”, президент США Джо Байден підписав закон про ленд-ліз для України. Завдяки цій програмі ЗСУ будуть знищувати окупантів ще швидше. Після підписання історичного документа реакція користувачів соціальних мереж не забарилися.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

ТСН.ua зібрав яскраві фотожаби та меми, присвячені підписанню закону про ленд-ліз.

Креативно на рішення Байдена відреагував голова Верховної ради Руслан Стефанчук. Пресслужба парламенту опублікувала відео та підписала “Президент США підписав закон про ленд-ліз для України. Українці за пару днів після отримання необхідного озброєння”.

©
Фото з відкритих джерел / ©
Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел / ©
Фото з відкритих джерел

Одеський активіст Сергій Стерненко розмістив фото вбитих російських окупантів та підписав допис “Вони пропустили ленд-ліз”.

Користувачі згадали і знаменитого пса-сапера Патрона, який врятував тисячі українських життів.

Також юзери пофантазували над тим, скільки військової техніки для ЗСУ відправить телеведучий та волонтер Сергія Притули, який має благодійний фонд, на передову. 

©

Нагадаємо, президент США Джо Байден підписав закон про ленд-ліз для України, у межах якого – збільшення об’єму постачання зброї та пришвидшення темпів надання її Україні.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост