Польща достроково розриває контракт із «Газпромом»

Уряд Польщі ухвалив постанову про розірвання договору з росією про будівництво газопровідних систем для транзиту газу через територію Республіки Польща та постачання російського газу, – повідомила Міністр клімату Ганна Москва.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Уряд Польщі готується закрити контракт із «Газпромом» наприкінці 2022 року.

«Правильність рішення уряду стати повністю незалежним від російського газу підтверджується російською агресією щодо України. Ми завжди знали, що Росія не є надійним партнером», – констатує Міністр.

Ганна Москва заявила, що ухвалення урядом ухвали також було закономірним кроком після того, як росіяни вирішили перекрити газовий кран у Польщі.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост