У Владивостоку депутати-комуністи вимагали від путіна вивести війська з України

Відповідний допис опубліковано в місцевому Telegram-каналі Newsbox24.tv.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

Текст цитуємо без змін

⚡️Депутат Законодавчих Зборів Примор’я (КПРФ, округ №7) Леонід Васюкевич у ході сесії висловився за припинення спеціальної військової операції в Україні та виведення військ ⚡️

Васюкевич нагадав, що нещодавно уряд краю та заксобрання вжили комплекс заходів щодо підтримки сімей загиблих під час СВО військових. «Ми розуміємо, якщо наша країна не припинить військову операцію, то сиріт у нашій країні стане ще більше. — У ході військової операції гинуть і стають інвалідами молоді люди, які б могли принести величезну користь нашій країні…».

Голова приморського парламенту Олександр Ролик спробував перебити колегу і навіть виніс йому зауваження, але за це заступився ще один комуніст Геннадій Шульга.

Голова фракції комуністів, віце-спікер ЗС ПК Анатолій Долгачов від демаршу колег відхрестився.

“Долгачов ох***в від того, що відбувається”, – уточнило джерело в приморському парламенті.

🔥Ох і запалив правнук шкіпера Гека! На штраф усією фракцією скидатися будуть, цікаво, чи Долгачов не підтримає товариша? 🔥

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост