В Ужгороді відбувся благодійний турнір із легкої атлетики. Збирали кошти на ЗСУ

Благодійні обласні змагання з легкої атлетики до Дня захисту дітей відбулися минулої суботи на ужгородському стадіоні «Авангард» – виступили близько 120 учасників із Берегова, Сваляви, Мукачева, Ужгорода й Чопа.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Про це повідомляють в Ужгородській міській раді. 

Юнаки й дівчата змагалися на дистанціях 100, 200, 400, 800 м, естафеті 4х100 та стрибках у довжину. Після тривалої перерви це фактично були перші великі старти, поінформував віцепрезидент Федерації легкої атлетики Закарпатської області Анатолій Коломоєць Атлети мали можливість, як кажуть спортсмени, відчути доріжку та стрибкову яму, незважаючи на примхи погоди.

Турнір благодійний – всі охочі долучилися й зібрали кошти для потреб захисників, які захищають незалежність України, інформує офіційний сайт комунальної установи “Стадіон “Авангард” Ужгородської міської ради.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост