Дон-дон Кадиров назвав путіна верховним говнокомандувачем, а лавров себе – міністром іносраних справ

Головний тіктокер росії записав чергове відео, яке заслуговує на Оскар.  

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Недарма кіноакадемія мордору у особі приплічника бункерного Михалкова вирішила заснувати щось на кшталт найпрестижнішої у світі кінопремії, звідки викинули запоребрик, тільки  свого вітчизняного зразка. Тут за головний приз навіть боротись не потрібно буде, ясно, хто його отримає!

Отже, Рамзан Кадиров у черговому відеозверненні до галактики заявив, що путін – верховний говнокомандувач. Нарешті чеченський лідер, який зазвичай розмовляє на суміші чеченського суржику та блатної російської, назвав речі своїми іменами

При цьому любитель кіз, з відеозв’язку із власного двору, переміг НАТО, Америку та всіх європейських союзників.

Далеко не втік від Кадирова і лавров.

Ображений на європейські країни, які не пустили його політ на літаку до Сербії, міністр вирішив, що якщо гора не йде до Магомеда, то Магомед піде до гори і покликав главу сербського МЗС Миколу Селаковича до себе.

Він записав нове відеозвернення, під час якого назвав себе міністром иноСТРАНИХ справ.

Що ж, який “ГІВНОкомандувач”, такий і міністр.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост