На Закарпатті діти отримуватимуть ІТ освіту у позашкільних закладах та на базі УжНУ

Про це повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

💻 Від ІТ-кластера до ІТ-освіти на Закарпатті.

Ми продовжуємо роботу з розвитку економіки нашого регіону. Багато уваги приділяємо IT Cluster Transcarpathia, зміцнюємо зв’язки з компаніями та розширюємо співпрацю шляхом інтеграції фахівців напрямку в різні сфери життєдіяльності краю.

Сьогодні відвідав офіс однієї з компаній, яка релокувалася на Закарпаття та увійшла до ІТ-кластера.

💽 Разом з керівництвом ІТ-компанії вирішили працювати над розробкою освітніх програм та їх інтеграції у позашкілля. Мета цього проєкту — формування нової генерації сучасної молоді з-поміж закарпатських дітей з ІТ-профорієнтуванням. Наступним кроком буде розвиток ІТ-освіти на базі Ужгородського національного університету.

Усе це буде максимально доступним для кожної дитини, яка бачить своє майбутнє у сфері інформаційних технологій. Відповідні доручення вже отримав профільний департамент ОВА.

Ми дивимося в майбутнє і разом мислимо стратегічно.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост