В Ужгороді сьогодні роздавали паспорти на літні тераси та вирішили демонтувати знак «Дружба»

В міській раді пройшло засідання виконкому.

Закарпатські оголошення
Дай оголошення в газету — дзвони: 050 222 50 50, 067 666 90 90, 0312 61 99 99

Так, на вулиці Минайській демонтують знак «Дружба» – рішення ухвалили на засіданні виконкому міськради. Йдеться про пам’ятний знак «Дружба»,  встановлений у 1987 році для відзначення та на честь дружби радянських і чехословацьких будівельників.

Демонтаж проведе департамент міської інфраструктури.

Також на виконкомі погодили розміщення об’єктів дрібнороздрібної торгівлі Плужніку Сергію Леонідовичу:

1) для продажу морозива на пл. Ш.Петефі біля пішохідного мосту (площа 6 кв. м) терміном на 4 місяці.

2) для продажу морозива на пл. Театральній біля лялькового театру (площа 6 кв. м) терміном на 4 місяці.

3) для продажу морозива на наб. Незалежності, 6 (площа 6 кв. м) терміном на 4 місяці.

Якщо до контролюючих та правоохоронних органів надходитиме інформація про порушення чинного законодавства, обґрунтовані скарги мешканців міста, погодження розміщення об’єкта дрібнороздрібної торгівлі буде переглянуто.

Підприємцю Блазі Вадиму Віталійовичу відмовили у розміщенні об’єкту торгівлі для продажу цукрової вати на пл. Театральній біля лялькового театру і рекомендували обрати інший варіант розміщення.

Дозволи на проведення робіт із порушення цілісності об’єктів благоустрою за умови подвійного відновлення дорожнього покриття та гарантійного обслуговування ділянки розриття асфальтного покриття протягом 1 року після завершення робіт сьогодні на виконкомі надали:

– ТОВ «БК ІДМ ГРУП» для облаштування водопостачання та каналізації до багатоквартирного житлового будинку на вул. Тиводара Легоцького, 64 б.

– ТОВ «Електро-Закарпаття» для облаштування електричних мереж до житлового приміщення на пл. Жупанатській, 13.

– Ужгородській філії ПрАТ «Закарпаттяобленерго» для облаштування кабельної лінії 0,4 Кв від ЗТП-59 до нежитлового приміщення на вул. Собранецькій, 146 та для облаштування кабельної лінії 0,4 Кв від ЗТП-124 до нежитлового приміщення на вул. Капушанській, 47.

– ГО «Товариство угорської культури Закарпаття»  для облаштування каналізації  до нежитлового приміщення на пл. Жупанатській, 12 (вул. Підгірна) .

Разом із тим члени виконкому відмовили у наданні таких дозволів та рекомендували розглянути можливість щодо зміни траси прокладання  інженерних мереж без порушення цілісності асфальтного дорожнього покриття:

– Ляльку М.В. для облаштування водопостачання та каналізації до індивідуального житлового будинку з вбудованими приміщеннями комерційного призначення на вул. Олексія Бестужева – Рюміна, 7.

– ТОВ  «Вулан» для облаштування водопостачання та каналізації до магазину на вул. Залізничній, 2д.

Паспорти відкритих літніх майданчиків для здійснення підприємницької діяльності надали сьогодні члени виконкому Ужгородської міської ради:

– на 11 місць кав’ярні на вул.Корзо, 13;

– на 3 місця кав’ярні на площі Шандора Петефі, 30 а;

– на 24 місця кав’ярні на вул.Августина Волошина, 22;

– на 10 місць кав’ярні на площі Корятовича, 11;

– на 64 місця кав’ярні на площі Олександра Пушкіна, 3;

– на 40 місць кав’ярні на площі Театральній, 13;

– на 28 місць кав’ярні на площі Поштовій, 4.

Закарпатпост