Більше 140 тисяч гривень вдалося зібрати Мукачівському Палацу культури на потреби ЗСУ


🌟 🤗За останні місяці в Палаці культури і мистецтв відбулося близько двох десятків різних заходів, благодійних виставок та концертів за участі відомих українських зірок.

дай оголошення в газету ЗАКАРПАТСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ • тел. 050 222 50 50 • вайбер • цілодобово • тел. 067 666 90 90


👩‍🎤😍Проведено три онлайн концерти «Все буде Україна» за участі народного артиста України Віктора Павліка, співака та продюсера Андрія Кіше, музиканта та композитора Ділі, гуртів «Без обмежень», «Марина і компанія», «Бревіс», «Остра Тирнина», «Glossband», «Руснаки» артистів LAUD, JANE, Ейри, Анастасії Балог, Олексія Тулюка, Сергія Паллага, Катерини Могилевець, Людмили Ковач та ін.
👏З благодійними концертами у Палаці культури і мистецтв виступили відомі українські артисти Артем Пивоваров Злата Огнєвіч, Ivan Navi, Анна Трінчер, Анастасія Балог та відомий український рок-гурт «Kozak System».
🙌 Вистави театру-студії імпровізації «Чорний квадрат», дитячі шоу «Фіксики» та «Діно-шоу», цирк «Імперія чудес».
💙💛 Окрім тих грошей, які вдалося заробити на своїх концертах для наших військових артистам, мукачівський Палац культур і мистецтв передав на потреби української армії близько 140 тисяч гривень, ще більше 100 тисяч гривень для захисників зібрав Мукачівський драматичний театр 🇺🇦
Переможемо! Слава Україні! повідомляє Мукачівська міська рада.

ЗакарпатПост