Удар по порту Одеси: росіяни вдарили саме туди, де було зерно – Повітряні Сили ЗСУ


росіяни вдарили по Одеському морському порту саме туди, де зберігалось зерно.

дай оголошення або рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення дзвони • 050 222 50 50 • вайбер • цілодобово дзвони • 067 666 90 90 • телеграм • цілодобово

Про це в ефірі національного марафону заявив речник командування Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат, пише lviv1256.com

“Фактично дві (ракети – ред.) збито, дві – влучили в інфраструктуру портову. Зрозуміло, для чого це все робиться.

У контексті того, що відбувається сьогодні з українським зерном, було завдано удару саме туди, де зерно. Бачимо, чого вартують ці домовленості з країною-терористом”, – заявив Ігнат.

У пресслужбі Міністерства аграрної політики у коментарі “Суспільному” також повідомили, що в порту було зерно.

“Кількість я не скажу, бо завантаженістю займається Мінінфраструктури, то це до них. Ми вже очікували завтра-післязавтра перші відправлення”, – заявили у відомстві.

Нагадаємо, російські війська вдарили ракетами по Одеському морському порту – 2 ракети збили сили ППО, ще 2 влучили в об’єкти інфраструктури порту.

російські війська вдарили по порту Одеси наступного дня після підписання зернової угоди – 22 липня у Стамбулі відбулося підписання угоди про розблокування українських портів для вивезення зерна.

В МЗС України відреагували на удари по Одесі.

Як йдеться у коментарі речника МЗС України Олега Ніколенка, Україна закликає ООН та Туреччину забезпечити дотримання росією своїх зобов‘язань в рамках безпечного функціонування зернового коридору.

ЗакарпатПост