На Карпатський гірський кінофестиваль, що пройде в Ужгороді подали 116 фільмів з усього світу

На кіноконкурс Карпатського гірського міжнародного кінофестивалю надійшло 116 стрічок з різних країн світу. Найбільше фільмів – з України – 19. Сам фестиваль запланований на 15-18 вересня в Ужгороді.

дай оголошення, рекламу, повідомлення, вакансії, звіти в газету Закарпатські ОГОлошення • дзвони: 050 222 50 50 • вайбер • цілодобово • дзвони: 067 666 90 90 • телеграм • цілодобово

Про це у соцмережі повідомляють організатори – CMIFF – Carpathian Mountain International Film Festival

Три гарні новини за місяць до початку 3-го “Карпатського гірського міжнародного кінофестивалю CMIFF”! 1️⃣ 116 кіно робіт було подано на кіно конкурс CMIFF 2022 з усього світу (Україна, США, Індія, Італія, Бразилія, Великобританія, Франція, Туреччина, Словаччина, Австрія, Німеччина, Іспанія та інші. ) 2️⃣ Найбільше фільмів на конкурс (19) надійшло з України! 🇺🇦3️⃣ “Карпатський гірський міжнародний кінофестиваль CMIFF” у 2022 році підтримає важливу ініціативу м. Ужгорода та Закарпаття. Яку? Розповімо незабаром! 💞Ми робимо все, що від нас залежить, аби кінофестиваль не тільки відбувся, а й підтримав важливу місію – розповідати про нашу неймовірну Україну, про її сміливих та відчайдушних людей та допомагати в ці непрості часи. Дякуємо, що долучаєтесь до організації активностей 3-го “Карпатського гірського міжнародного кінофестивалю CMIFF” та підтримуєте інформаційно! 🖤Слідкуйте за новинами кіно конкурсу та кінофестивалю: важлива інформація незабаром!

ЗакарпатПост